Christelijke Muziek & Concertagenda

Massale Volkskerstzang Oude Kerk Scheveningen Scheveningen, Zuid-Holland


Naam:
Massale Volkskerstzang Oude Kerk Scheveningen
Datum:
14 december 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
http://www.youtube.com/watch?v=hntl-uqra6k&feature=share&list=PLD12FD15677707538
Omschrijving:

Na de zeer grote opkomst tijdens eerste Volkskerstzang in december 2012 hebben de initiatiefnemers gehoor gegeven aan de oproep om in 2013 weer een dergelijke avond te organiseren. Met zeer goede en welwillende medewerking van het Scheveningse notariskantoor De Jong en de Nerée notarissen is er stichting opgericht genaamd ‘Stichting Volkskerstzang Scheveningen’, van waaruit deze avonden de komende jaren georganiseerd gaan worden.
De tweede editie van de Volkskerstzang zal op D.V. zaterdag 14 december 2013 plaatsvinden in de Oude kerk aan de Keizerstraat 8. Deze avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.40 uur is er al koor- en samenzang van bekende kerstliederen. Net als vorig jaar zal er naast koorzang en muzikale medewerking ook weer veel samenzang van de alom bekende kerstliederen zijn!
De muzikale medewerking wordt verleend door de PJK-band uit Scheveningen, welke op een eigentijdse wijze voor- én met u zullen zingen. De Chr. Mannengroep ‘Ons Centrum’ uit Scheveningen o.l.v. Maarten Roos en mannenzanggroep ‘Sion’ uit Katwijk aan Zee o.l.v. Leo Meijvogel, samen ongeveer 200 mannen zullen plaatsnemen in de koorkerk van de Oude Kerk en zullen naast hun eigen repertoire ook een aantal gezamenlijke liederen ten gehore brengen.
De Scheveningse bas-bariton Jaap de Ruijter verleend zijn medewerking als solist. De samenzang wordt begeleid door het hoofdorgel dat wordt bespeeld door Danny Spaans en de trompet wordt bespeeld door Thomas Heikoop. De begeleiding van beide mannengroepen is in handen van Dirk van Duijvenbode en Michael Spaans, die deze avond plaatsnemen achter het koororgel. De verbindende teksten worden uitgesproken door de wijkpredikant van de Bethelkerk Ds. J. Maasland.
Zingt u mee? Noteert u deze datum dan alvast in uw agenda. De deuren van de Oude kerk zijn vanaf 19.15 uur geopend. U vindt de Oude Kerk aan de Keizerstraat 8 te Scheveningen, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (lijn 11 halte Strandweg, lijn 1 en 22 halte Keizerstraat) op de Boulevard (Strandweg) kunt u gratis parkeren.
Gezien de verwachte opkomst raden wij u aan om op tijd aanwezig te zijn.
Voor meer informatie zie www.facebook.com/volkskerstzangscheveningen of
www.oudekerkscheveningen.nl

Adres:
Oude Kerk, Keizerstraat 8
Postcode:
2584 BJ
Plaats:
Scheveningen (Boek overnachting in Scheveningen)
Dagje uit in Scheveningen | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Kerst
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
De PJK-band,
Mannenzanggroep 'Sion' uit katwijk aan Zee,
Chr. mannengroep 'Ons Centrum' uit Scheveningen,
Jaap de Ruijter (bas-bariton),
Danny Spaans (hoofdorgel),
Thomas Heikoop (trompet),
Ds. J. Maasland (spreker).

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.facebook.com/volkskerstzangscheveningen
Meer concerten:
Alle concerten van Stichting Volkskerstzang Scheveningen.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-09-24 09:23:20

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar