Christelijke Muziek & Concertagenda

31ste Oranjeconcert Zwijndrecht, Zuid-Holland


Naam:
31ste Oranjeconcert
Datum:
25 april 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.30u
Omschrijving:

Dit jaar organiseert het Gereformeerd Kerkkoor Zwijndrecht alweer voor de 31ste keer het jaarlijkse Oranjeconcert. Dit concert wordt gehouden op donderdag 25 april a.s. en vindt plaats in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. Aanvang concert 20.00 uur. Kerk open 19.15 uur.
Ook dit Oranjeconcert belooft weer een feest te worden.
Medewerking wordt verleend door Severin van Dijk op de dwarsfluit. Het orgel wordt deze avond bespeeld door Martin Mans. Annelies Schep zal met haar prachtige sopraanstem zowel solistisch als samen met het koor te beluisteren zijn.
Het gastkoor van deze avond is The Martin Mans Formation. Dit koor heeft inmiddels een grote naamsbekendheid opgebouwd door hun medewerking aan de TV- uitzendingen van “Nederland Zingt”. Ook zal The Martin Mans Band deze avond hun muziek ten gehore brengen. The Martin Mans Band bestaat uit: Jantine Kalkman trompettist, Mark Brandwijk pianist, Evelien Keesmaat saxofonist en Martin Snel drummer. De algehele leiding is in handen van onze dirigent Cor de Haan. Deze avond zullen er nieuwe liederen gezongen worden maar ook bekende en onbekende vaderlandse liederen wisselen elkaar af.
Dit Oranjeconcert is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Rabofonds van Rabobank Drechtsteden. Via het Rabofonds biedt Rabobank Drechtsteden ondersteuning aan maatschappelijke, economische, duurzame en culturele projecten in de Drechtsteden. Een commissie van leden van de bank beoordeelt viermaal per jaar de ingezonden aanvragen. De bank gaat ervan uit dat door samenwerking en bundeling van kracht een beter resultaat wordt geboekt dan door individueel handelen. Dit zit in de genen van het coöperatieve gedachtegoed. Geen andere bank beschikt over dit principe en gedachtegoed en daarom maakt het de Rabobank zo uniek en onderscheidend.
De toegangskaarten voor deze avond kosten € 15,00 Dit is inclusief plaatsreservering, programmaboekje en koffie of thee in de pauze. De kaarten kunt u reserveren via de koorleden of telefonisch bij familie L. Klootwijk telefoon: 078-6122250. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 14.00 en 20.00 uur.

Adres:
Rotterdamseweg 73
Plaats:
Zwijndrecht (Boek overnachting in Zwijndrecht)
Dagje uit in Zwijndrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Meerdere koren
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Oranjeconcert, start Oranjevieringen in Zwijndrecht

Uitvoerenden:
Severin van Dijk op de dwarsfluit;
Annelies Schep sopraan;
The Martin Mans Formation;
The Martin Mans Band.

Entreeprijs:
€ 15,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Lift:
Nee

Meer concerten:
Alle concerten van Gereformeerd Kerkkoor Zwijndrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-02-26 15:05:26

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar