Christelijke Muziek & Concertagenda

Koor en Samenzang Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland


Naam:
Koor en Samenzang
Datum:
3 maart 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
17:00u - 18.30u
Omschrijving:

SAMEN ZINGEN IN “ DE OPEN HOF “ IN HENDRIK-IDO-AMBACHT.
Op zondag 3 april 2012 zal de 46e koor- en samenzang worden gehouden in de kerk “De Open Hof” gelegen aan de Schildmanstraat 72a, 3342 BS te Hendrik Ido Ambacht. Deze middag begint, zoals gebruikelijk om 17.00 uur .Vanaf 16.30 uur is de kerk open .Uitgenodigd is deze keer de Christelijke Oratorium Vereniging
" Con Amore " uit Zwijndrecht o.l.v. Gerben Budding . De begeleiding van het koor en de samenzang zal worden verzorgd door André de Jager, orgel en Diana Abspoel, hobo. Het programma staat in het teken van de Passie tijd. Tijdens dit zanguur zal beknopt het verhaal uit de “Matthäus-Passion” worden gevolgd en worden voorgedragen, afgewisseld door de koralen uit die “Matthäus-Passion” , vertolkt door het koor. Ook zal er samenzang zijn van liederen zoals ‘Ik heb u lief, o mijn beminde ‘, Stilte over alle landen’, ’Jezus leven van ons leven’, ‘Halleluja! Lof zij het Lam’ en andere liederen, die betrekking hebben op de lijdenstijd. De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van een beamer/dia presentatie. De toegang is gratis. Ter bestrijding van de kosten zal na de dienst , bij het verlaten van de kerkzaal , gecollecteerd worden. Wij gaan er ook nu weer van uit dat het een fijn uur zal worden. Mocht u nu niet in de gelegenheid zijn dit zanguur bij te wonen, de volgende zangmiddag zal zijn op zondag 7 april 2013. Voor die dienst is uitgenodigd Jennifer van den Hoek met haar Ridderkerse Kinderkoren. Zowel deze koren als ook de dirigente genieten veel bekendheid door o.a. medewerkingen aan de uitzendingen van Nederland Zingt van de Evangelische Omroep. De begeleiding van het koor en de samenzang zal worden verzorgd door een eigen begeleidingsgroep. U bent in alle gevallen van harte uitgenodigd. Namens de organisatie, Ben Voerman tel: (078) 681 75 83. E-mail: bjvoerman@planet.nl.

Adres:
Schildmanstraat 72a
Postcode:
3342BS
Plaats:
Hendrik-Ido-Ambacht (Boek overnachting in Hendrik-Ido-Ambacht)
Dagje uit in Hendrik-Ido-Ambacht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Pasen
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Meer concerten:
Alle concerten van Christelijke Oratorium Vereniging "Con Amore ".
Telefoon:
078-6817583


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-02-04 08:55:06

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar