Christelijke Muziek & Concertagenda

Koorzangavond met mannenkoor Ichthus en Hollands Jongerenkoor Gorinchem, Zuid-Holland


Naam:
Koorzangavond met mannenkoor Ichthus en Hollands Jongerenkoor
Datum:
16 februari 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:15u
Omschrijving:

D.V. 16 februari 2013 zal er een koorzangavond worden georganiseerd in de Grote Kerk te Gorinchem. Aan deze zangavond hopen 2 bekende koren mee te werken, namelijk het Christelijk Mannenkoor Ichthus en het Hollands Jongerenkoor.

Mannenkoor Ichthus staat vanaf de oprichting onder de enthousiaste leiding van de bekende dirigent Martin Zonnenberg. Het koor behoort met ca. 170 leden tot één van de grootste mannenkoren van Nederland. Het Hollands Jongerenkoor repeteert in diverse plaatsen in het land en treedt uitsluitend gezamenlijk op als één koor. Het koor heeft diverse vaste medewerkenden: Peter Wildeman (dirigent), Joost van Belzen (orgel), Mark Brandwijk (vleugel), Florian Poepjes (tenor) en Wilhelm Groenendijk (trompet).

Deze medewerkenden zullen D.V. 16 februari ook allen aanwezig zijn en meewerken aan de zangavond. Voor het Hollands Jongerenkoor zal het een bijzondere avond zijn, het koor wordt steeds voor een jaar verlengd en tijdens deze avond zal het afscheid nemen zijn van het Hollands Jongerenkoor 3.

Verder zal aan deze zangavond organist Jan Rozendaal meewerken. Naast de begeleiding van de samenzang zal hij ook een orgelsolo ten gehore brengen. De J.P. Boiten zal de opening, meditatie en sluiting verzorgen. Er zal een collecte gehouden worden t.b.v. Bijzondere Noden.

De avond begint om 19.30 uur en de kerkdeuren zullen om 19.00 uur open gaan. De entree bedraagt € 12,50 (volw.) en € 5,00 (kinderen t/m 12 jaar). Bij vooraf reserveren via www.selov.nl krijgt u € 2,50 korting.

Adres:
Groenmarkt 7
Postcode:
4201 EE
Plaats:
Gorinchem (Boek overnachting in Gorinchem)
Dagje uit in Gorinchem | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.selov.nl
Email adres:
info apenstaartje selov.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Stichting "Een luisterend oor voor het goede doel".

Kaarten:
www.selov.nl (met korting!)

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-01-31 22:24:32

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar