Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert met Deo Juvante in Bunschoten Bunschoten-Spakenburg, Utrecht


Naam:
Kerstconcert met Deo Juvante in Bunschoten
Datum:
13 december 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:15u
Omschrijving:

KERSTCONCERT in DE FONTEIN in BUNSCHOTEN

Donderdag 13 december is de Fonteinkerk in Bunschoten de plaats waar koorliefhebbers van harte uitgenodigd zijn. De Christelijke Koorvereniging Deo Juvante uit Huizen zal met diverse solisten een kerstconcert ten gehore brengen.

DEO JUVANTE uit Huizen is al meer malen te gast geweest in Bunschoten. Afgelopen voorjaar en in de kersttijd van 2011 trad het koor hier op voor een groot publiek.
Ook op de avond van 13 december a.s. wil het koor zijn bekende en minder bekende kerstrepertoire ten gehore brengen.
Behalve het koor treden ook andere musici op. LISELOTTE ROKYTA/panfluit en MARCO DEN TOOM aan het orgel zullen het koor begeleiden en een instrumentaal aandeel in dit concert hebben. WILLEMIJN/sopraan verleent - evenals bij de laatste twee concerten in Bunschoten - haar medewerking.
Voor het publiek is er ook gelegenheid tot het samen zingen van enige geliefde kerstliederen.
De muzikale leiding van deze avond is in handen van dirigent Bert Moll.

Het concert begint om 20.00 uur.
Kaarten voor deze avond kosten aan de kerk € 10,-.
Reserveren is mogelijk: www.koorconcerten.nl
telefoon 06-54 67 41 95 of 035-52 62 712.


Extra informatie:

Koorvereniging Deo Juvante vierde in 2011 haar 60-jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum gaf het koor een concert met het Urker Mannenkoor in het Amsterdamse Concertgebouw. Het 120 leden tellende, gemengde koor zingt een gevarieerd repertoire en treedt daarmee op in de regio, maar ook elders in binnen- en buitenland.

Liselotte Rokyta
deed haar studie panfluit in Roemenië en in Nederland, o.a. bij de bekende panfluitist Nicolae Pirvu. Zij is - met haar authentieke speelwijze – een graag geziene soliste in concerten binnen en buiten Europa. Samen met de bekende organisten Martin Mans en Jaroslav Tuma geeft zij concerten in Tsjechië, Slowakije, Duitsland, Zwitserland en Zuid-Afrika.

Willemijn
zingt en treedt al van jongs af aan op; als 9-jarig zangtalentje stond zij in een uitverkocht Vredenburg. Van haar zijn er diverse DVD’s en CD’s verschenen. Inmiddels is zij 16 jaar en is zij een veelgevraagde gast bij bekende koren.

Marco den Toom
is een veelzijdig musicus. Hij studeerde als organist af aan het Utrechts conservatorium. Naast zijn orgelspel als begeleiding, treedt hij regelmatig solistisch op. Van zijn spel zijn diverse CD’s uitgekomen. Sinds 2005 is hij ook dirigent van diverse koren. Marco is tevens werkzaam als componist en arrangeur.

Bert Moll heeft deze avond de muzikale leiding. Hij heeft een brede ervaring in de korenwereld. Verschillende grote koren in Nederland, waaronder ook Het Urker Mannenkoor “Hallelujah”,
staan onder zijn directie, evenals het Groot Nationaal Strijkorkest. Op 12 oktober jl. vierde hij zijn 35-jarig jubileum als dirigent van Deo Juvante met een concert in de Grote Kerk van Naarden.

Adres:
Bikkersweg 7,
Postcode:
3752 WV
Plaats:
Bunschoten-Spakenburg (Boek overnachting in Bunschoten-Spakenburg)
Dagje uit in Bunschoten-Spakenburg | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Kerst
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Chr. Koorvereniging Deo Juvante, Marco den Toom aan het orgel, Liselotte Rokyta panfluit en sopraan Willemijn. Muzikale leiding: Bert Moll

Entreeprijs:
€ 10,00


Internetadres:
http://www.deojuvante.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Deo Juvante.
Telefoon:
035-6562776

Kaarten:
aan de kerk en reserveren op www.koorconcerten.nl of telefonisch 06-54 67 41 95

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-11-15 11:46:48

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar