Christelijke Muziek & Concertagenda

Koor- en samenzang Hendrik-Ido-Ambacht Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland


Naam:
Koor- en samenzang Hendrik-Ido-Ambacht
Datum:
3 juni 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
17:00u - 18:15u
Omschrijving:

Samen zingen in “ De Open Hof ” gelegen aan de Schildmanstraat 72 , 3342 BS te Hendrik Ido Ambacht met medewerking van het Christelijk Mannenkoor “Scheveningen”.
Op 3 juni 2012, zal weer een koor- en samenzanguur worden gehouden in de kerk “De Open Hof” gelegen aan de Schildmanstraat 72a, 3342 BS te Hendrik Ido Ambacht. De zangmiddag zal aanvangen om 17.00 uur terwijl de kerk om 16.30 uur zal zijn geopend. Uitgenodigd is deze keer het Christelijk Mannenkoor “Scheveningen “o.l.v. Jimco Zijlstra . De koor en de samenzang zal op het orgel worden begeleid door Jan van Westenbrugge uit Wateringen. Op het programma staan o.a. de volgende koorwerken: “De ontmoeting “, “Heart Divine “, “U tilt mij op” en ” Licht in de duisternis “ .Naast het luisteren zal ook weer ruimschoots gelegenheid zijn om samen liederen te zingen die voorkomen in diverse bundels. De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van een beamer / dia presentatie. Zoals altijd is de toegang gratis. Wel zal ter bestrijding van de kosten, bij het verlaten van de kerkzaal , gecollecteerd worden. Wij gaan er ook nu weer van uit dat het een fijn uur zal worden. U bent van harte uitgenodigd. Mocht u nu niet in de gelegenheid zijn dit zanguur bijt e wonen, dan zal u voor de de volgende zangmiddag even geduld moeten hebben. Na de vakantieperiode gaan wij op 7 oktober 2012 weer verder met het organiseren van de zang uren. Dan zal medewerking worden verleend door het Christelijk Gemengd Koor “de Slagsingers” uit Barendrecht, o.l.v. Johan de Hoedt uit Henrik-Ido-Ambacht. Het orgel zal dan worden bespeeld door Bert Kruis uit Noodeloos.
Namens de organisatie, Ben Voerman tel: (078) 681 75 83. E-mail: bjvoerman @planet.nl.

Adres:
Schildmanstraat 72
Postcode:
3342 BS
Plaats:
Hendrik-Ido-Ambacht (Boek overnachting in Hendrik-Ido-Ambacht)
Dagje uit in Hendrik-Ido-Ambacht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Samenzang
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Christelijk Mannenkoor “Scheveningen”

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Meer concerten:
Alle concerten van Koor en samanzang Hendrik Ido Ambacht.
Telefoon:
078-6817583


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-05-06 10:04:26

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar