Christelijke Muziek & Concertagenda

Voorjaarsconcert 'VREDE' Amerongen, Utrecht


Naam:
Voorjaarsconcert 'VREDE'
Datum:
21 april 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

‘VREDE’ is het thema van het indrukwekkende voorjaarsconcert dat het ambitieuze Projectkoor Oriolus zaterdag 21 april om 20.00 uur uitvoert in de Andrieskerk van Amerongen.
Naast een aantal klassieke koornummers worden er ook twee cantates ten gehore gebracht die in het teken staan van oorlog maar vooral van vrede. ‘A mass for peace’ van Karl Jenkins, geschreven en gecomponeerd ten behoeve van de Kosovo slachtoffers. Van deze cantate voert het koor de christelijke misdelen uit. Het stuk ’Prayers for the Nations’ van Lloyd Larson bevat gebeden voor de wereldleiders. Het koor wordt ondersteund door een keur aan musici. Reinier van den Berg bekend van tv zal de opening en sluiting voor zijn rekening nemen, alsmede de verbindende teksten uitspreken tussen de verschillende programma onderdelen. André van Vliet heeft de algehele leiding van de avond. Het belooft een prachtige avond te worden, die u vast niet wilt missen.

Adres:
Hof 16
Postcode:
3958 CH
Plaats:
Amerongen (Boek overnachting in Amerongen)
Dagje uit in Amerongen | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 12,50


Internetadres:
http://www.projectkoororiolus.nl
Email adres:
sbeldman apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Projectkoor Oriolus.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-03-28 10:02:50

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar