Christelijke Muziek & Concertagenda

Koor- en samenzang Hendrik-Ido-Ambacht Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland


Naam:
Koor- en samenzang Hendrik-Ido-Ambacht
Datum:
1 april 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
17:00u - 18:15u
Omschrijving:

Samen zingen in “ De Open Hof ” gelegen aan de Schildmanstraat 72 , 3342 BS te Hendrik Ido Ambacht met medewerking het Vocaal Ensemble "Chantibelle" uit Zwijndrecht.
Op zondag 1 april, zal weer een koor- en samenzanguur worden gehouden in de kerk “De Open Hof” gelegen aan de Schildmanstraat 72a, 3342 BS te Hendrik Ido Ambacht. De zangmiddag zal aanvangen om 17.00 uur terwijl de kerk om 16.30 uur zal zijn geopend. Het thema deze middag zal zijn “Van Passie naar Pasen “ Uitgenodigd is het Vocaal Ensemble "Chantibelle" uit Zwijndrecht o.l.v. Ilona Vooijs-de Kievit. De koor en de samenzang zal worden begeleid door Edwin Vooijs . In dit zanguur zal worden stilgestaan bij het lijden , sterven en opstanding van de Here Jezus, door middel van een voordracht, afgewisseld met koor en samenzang. Naast het luisteren zal er dus weer ruimschoots gelegenheid zijn om liederen te zingen die voorkomen in diverse bundels en die een relatie hebben met de veertig dagen tijd. De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van een beamer / dia presentatie. Zoals altijd is de toegang gratis. Wel zal ter bestrijding van de kosten na de dienst , bij het verlaten van de kerkzaal , gecollecteerd worden. Wij gaan er ook nu weer van uit dat het een fijn uur zal worden. U bent van harte uitgenodigd. Mocht u deze keer niet in de gelegenheid zijn deze zangmiddag bij te wonen noteer dan alvast de volgende datum . De volgende zangmiddag zal zijn 22 april 2012. Medewerking zal dan worden verleend door het Christelijk Reiskoor “Holland Zingt “dat onder leiding staat van Adri Poortvliet.
Namens de organisatie,
Ben Voerman tel: (078) 681 75 83.
E-mail: bjvoerman@planet.nl.

Adres:
Schildmanstraat 72
Postcode:
3342 BS
Plaats:
Hendrik-Ido-Ambacht (Boek overnachting in Hendrik-Ido-Ambacht)
Dagje uit in Hendrik-Ido-Ambacht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Samenzang


Entreeprijs:
Gratis

Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Meer concerten:
Alle concerten van Vocaal Ensemble "Chantibelle" uit Zwijndrecht..


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-03-04 09:28:35

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar