Christelijke Muziek & Concertagenda

Deutsche Messe Wierden, Overijssel


Naam:
Deutsche Messe
Datum:
17 maart 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 22.00u
Omschrijving:

Prot.Chr.Zangver.”Hoop op Zegen”

“DEUTSCHE MESSE”
van Franz Schubert

Voor dit concert heeft de muziekcommissie wederom een prachtig stuk uitgekozen, waarmee een topconcert bij voorbaat al bijna is gegarandeerd. Dit blijkt vooral uit de medewerking door een ensemble van “Harmonie Wierden” , Leon Koppelman - panfluit en Jan-Willem Timmerman - orgel
Datum: zaterdag 17 maart 2012 in de Gereformeerde kerk te Wierden. Aanvang 19.30.Kaarten à € 7,== bij de leden en de VVV en vóór aanvang van het concert aan de kerk.

Dit alles onder leiding van dirigent Cor Bal.

Het koor bestaat tegenwoordig uit ongeveer 75 leden en valt op door de rijpe klank van het koor en de grote saamhorigheid. Dit gegeven trekt veel mensen uit Wierden maar ook uit de regio. De repetities, die wekelijks staan gepland op de dinsdagavond van 19.45 tot 22.00 uur, in zaal “Het Anker” worden vol animo bezocht.


Dirigent en bestuur

Het bestuur van “Hoop op Zegen” bestaat op dit moment uit: Jellie Post (voorzitter), Jenny Wolters (penningmeester), Karel Timmerman (secretaris) en de leden: Ina op den Dries, Riek Dekker, Gert Meenhorst en Berthus Veneman. Dirigent van het koor is Cor Bal. Als ervaren dirigent kwam Cor binnen bij “Hoop op Zegen” U bent van harte welkom bij het koor “Hoop op Zegen”. Meld je/u aan op een repetitieavond of kom vrijblijvend een repetitie bijwonen.

Wilt u meer informatie?Stuur dan een e-mail naar:kareltimmerman@hetnet.nl spreek een bestuurslid aan of ga naar onze website: www.hoopopzegenwierden.nl

Wilt u meer genieten van “Hoop op Zegen”, dat kan al op 26 februari a.s. in verzorgingstehuis “Het Meulenbeld” te Almelo en op 13 oktober 2012 werken wij mee aan een Ringconcert van de Kon.Chr.Zangersbond! In december 2012 verlenen wij weer onze medewerking samen met de “Harmonie Wierden” en het kinderkoor “Zingen maakt blij” aan de Kerstzangavond in de Dorpskerk. De toegang voor deze concerten is vrij en begint om 19.30 uur.

Adres:
Geref.Kerk-Spoorstraat-Wierden
Postcode:
7641BJ
Plaats:
Wierden (Boek overnachting in Wierden)
Dagje uit in Wierden | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Pasen
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
prot.Chr.zangver. "Hoop op Zegen", Leon Koppelman-panfluit, een ensemble van "Harmonie Wierden" en Jan-Willem Timmerman- orgel

Entreeprijs volwassenen:
€ 7,00
Entreeprijs kinderen:
€ 7,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.hoopopzegenwierden.nl
Meer concerten:
Alle concerten van prot.Chr.zangver..

Kaarten:
bij leden en VVV-Wierden

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-02-05 12:32:55

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar