Christelijke Muziek & Concertagenda

Koor en Samengzang Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland


Naam:
Koor en Samengzang
Datum:
1 mei 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
17:00u - 18:15u
Omschrijving:

Op zondag 1 mei 2011 zal de 31e koor- en samenzang worden gehouden in de kerk de “Open Hof” gelegen aan de Schildmanstraat 72a, 3342 BS te Hendrik Ido Ambacht. De dienst zal aanvangen om 17.00 uur terwijl de kerk om 16.30 uur zal zijn geopend. Uitgenodigd is deze keer het Christelijk Mannenkoor “Prins Alexander “ uit Rotterdam o.l.v. Arjan Breukhoven. De begeleiding van het koor en de samenzang zal worden verzorgd door Wim de Penning uit Tricht.. Het koor zal o.a. ten gehore brengen het “Benedictus” en het “Sanctus” uit de Messe Solenelle “van Ch. Gounod, “Kom tot Mij” van R. Lovland, “Glory to God in the highest” en “I have a dream” van M. Donnelly. Daarnaast zal er weer ruimschoots gelegenheid zijn om samen liederen te zingen die voorkomen in diverse bundels. In dit uur zal ook stil gestaan worden bij de viering van de bevrijding op 5 mei 1945. Enkele samenzangliederen zijn daar ook op van toepassing
De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van een beamer/dia presentatie. De toegang is gratis. Ter bestrijding van de kosten zal na de dienst , bij het verlaten van de kerkzaal , gecollecteerd worden. U bent van harte uitgenodigd. Namens de organisatie, Ben Voerman tel: (078) 681 75 83. E-mail: bjvoerman@planet.nl.

Adres:
Schildmanstraat 72
Postcode:
3342 BS
Plaats:
Hendrik-Ido-Ambacht (Boek overnachting in Hendrik-Ido-Ambacht)
Dagje uit in Hendrik-Ido-Ambacht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Samenzang
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Christelijk Mannenkoor Prins Alexander te Rotterdam o.l.v Arjan Breukhoven

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Meer concerten:
Alle concerten van Christelijk Mannenkoor Prins Alexander te Rotterdam..


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-04-12 18:45:47

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar