Christelijke Muziek & Concertagenda

Massale Samenzang Goes, Zeeland


Naam:
Massale Samenzang
Datum:
12 maart 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

Samenzang in Maria Magdalenakerk

Goes : zaterdag 12 maart zal er in de Grote of Maria Magdalenakerk te Goes een samenzangavond gehouden worden. Het programma van deze avond bevat naast 2 orgelimprovisaties samenzang van psalmen en geestelijke liederen ( o.a. Joh. de Heer ) welke op CD zullen worden opgenomen. De organisatie hoopt op vele aanwezigen uit geheel Zeeland om met elkaar te zingen t.b.v. het goede doel. Kenmerkend voor de Grote of Maria Magdalenakerk is naast de prima akoestiek het schitterende Marcussen orgel wat deze avond bespeeld zal worden door de organisten Ron van Ommen en Martin Weststrate. Beide organisten zijn erg talentvol als het gaat om het begeleiden van samenzang, maar ook improviseren is hen niet vreemd. Daarnaast zal Louwe Kramer, dirigent van het Urker Visserskoor “Crescendo” deze avond als dirigent optreden om zo de samenzang in “goede banen” te leiden. De opname van deze avond wordt verzorgd door STH – Records uit Hoevelaken en de opbrengst van deze CD komt ten goede aan de volgende doelen : kerkbouw Ger. Gem. Waarde en Kapelle en aan Kom over en Help.
De avond zal om 19.30 uur beginnen en de deuren zullen om 19.00 uur voor het publiek worden geopend. De toegang is vrij, wel zal er worden gecollecteerd t.b.v. het gezinsvervangende tehuis “De Beukelaar” te ’s-Gravenpolder.
Mocht u deze avond niet bij kunnen wonen, dan is er wel de gelegenheid om de CD te bestellen, dit kan via de website van de organisatie www.omnis-cantare.nl of via 0118-464123 / 465117.

Adres:
Singelstraat 21
Postcode:
4461 HZ
Plaats:
Goes (Boek overnachting in Goes)
Dagje uit in Goes | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Samenzang
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
organisten : Ron van Ommen & Martin Weststrate

dirigent : Louwe Kramer

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.omnis-cantare.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Omnis Cantare.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-02-07 10:41:27

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar