Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert Twentezangers en Gezinus Veldman Rijssen, Zuid-Holland


Naam:
Kerstconcert Twentezangers en Gezinus Veldman
Datum:
23 december 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.00u
Omschrijving:

Persbericht: Kerstconcert Twente Zangers.

Op donderdag 23 december 2010 organiseert het vocaal ensemble de Twente Zangers weer een groots opgezet Kerstconcert in de concertzaal van het Parkgebouw te Rijssen met medewerking van de sopraan Chantal Sennema en pianist Gezinus Veldman.

Het concert begint om 20.00 uur en de entreeprijs is € 12.50 voor volwassenen en € 5 voor jongeren tot 18 jaar.
Reserveren via www.parkgebouw.nl en www.twentezangers.nl

De presentatie wordt verzorgd door Dick van Corbach.Het is inmiddels traditie dat het vocaal ensemble de Twente Zangers één keer in de twee jaar rond de kerstdagen een groots Kerstconcert geeft. Het doorgaans veelvuldige publiek zal ook dit jaar worden getrakteerd op een afwisselend programma met kerstliederen uit verschillende landen. Mooi ingetogen traditionele kerstnummers zullen de revue passeren, maar ook eigentijdse melodieuze kerstliederen zullen ten gehore worden gebracht. In een aantal nummers zal Chantal Sennema als soliste met de Twente Zangers optreden.
Ook zal zij met begeleiding van Gezinus Veldman een paar prachtige kerstnummers laten horen.


Zowel voor als na de pauze zullen de Twente Zangers op de piano worden begeleid door Gezinus Veldman. Ook zal hij in een aantal intermezzo’s zijn welbekende muzikale virtuositeit op de piano laten horen.


Kortom een boeiend en gevarieerd programma voor iedereen die van mannenkoorzang houdt. Vanwege de te verwachten drukte worden belangstellenden verzocht zo snel mogelijk de kaarten te bestellen . Want vol is vol.

Het vocaal ensemble De Twente Zangers uit Rijssen bestaan uit 16 mannen en staat onder leiding van Louis ten Vregelaar. Al meer dan 45 jaar bezingen de mannen een breed scala van de mannenkoorzang. Zijn vaak te gast op nationale en internationale festivals en concoursen. Onlangs werd het ensemble nog winnaar van het Overijssels Mannenkoorfestival.Informatie over dit persbericht:

Jan Willem Baan: tel: 0548-619213 of mob: 06 22 82 14 52

Adres:
Parkgebouw Rijssen
Postcode:
7461bt
Plaats:
Rijssen (Boek overnachting in Rijssen)
Dagje uit in Rijssen | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ensemble


Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.twentezangers.nl
Email adres:
jw.baan apenstaartje twentezangers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Twentezangers.
Telefoon:
06 22821452


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-12-10 18:23:54

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.