Christelijke Muziek & Concertagenda

Najaarsconcert Woord & Daad Groot-Ammers, Zuid-Holland


Naam:
Najaarsconcert Woord & Daad
Datum:
9 oktober 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:15u
Omschrijving:

Najaarsconcert Woord & Daad
Groot-Ammers: Op zaterdag 9 oktober juni zal er een Najaarsconcert gehouden worden in de Hervormde Kerk aan de Kerkstraat te Groot-Ammers. Aan deze avond werkt het Zeeuws Mannen Ensemble mee. Het Mannen Ensemble werd in 2003 opgericht. Op dit moment bestaat het Ensemble uit 20 zangers. O.l.v. dirigent Jan van den Bos wordt er intensief gestudeerd en gerepeteerd om een zo hoog mogelijk niveau te bereiken. Het repertoire bestaat uit psalmen, geestelijke liederen, Russische kerkmuziek, klassieke werken en negro spirituals. Hun vaste begeleider is Mark Christiaanse op de piano. Recent hebben zij een nieuwe CD opgenomen.
Tevens zingt het Kinder- & Meisjeskoor Jedaja. Dit kinderkoor is opgericht in oktober 1997 en staat sinds augustus 2006 onder leiding van Henriette de Bat. Vanuit het kinderkoor is ongeveer 2 jaar geleden het meisjeskoor ontstaan. Ongeveer 30 meisjes en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 30 jaar zijn lid van dit meisjeskoor.
De muzikale begeleiding van deze avond zal plaatsvinden door Arjen Uitbeijerse (orgel), Mark Christiaanse (piano), Jolanda Braam (dwarsfluit) en Elza Wondergem (viool).
Naast koorzang is er ruimte voor samenzang. Gelet op het programma belooft het een bijzonder concert te worden. De toegang is vrij, wel wordt een collecte gehouden die bestemd is voor het plaatselijke Adoptieproject. De avond begint om 19.30 uur en de kerkdeuren gaan open om 19.00 uur. Giften kunnen ook overgemaakt worden op RABO 32.35.12.569 van Stichting Woord & Daad Groot-Ammers o.v.v. Adoptieproject. Nadere info kunt u vinden bij Groot-Ammers op de website van www.woordendaadindebuurt.nl

Adres:
Kerkstraat 8
Postcode:
2964 BV
Plaats:
Groot-Ammers (Boek overnachting in Groot-Ammers)
Dagje uit in Groot-Ammers | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.woordendaadindebuurt.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Zeeuws Mannen Ensemble.
Telefoon:
0184-601296


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-09-16 20:18:12

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar