Christelijke Muziek & Concertagenda

Massale Koor- en Samenzangavond Middelburg, Zeeland


Naam:
Massale Koor- en Samenzangavond
Datum:
2 oktober 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
Omschrijving:

Middelburg : in de Nieuwe Kerk van Middelburg zal zaterdag 2 oktober een massale koor- en samenzangavond worden gehouden t.b.v. de Vluchtheuvel.
Medewerking aan deze avond zal worden verleend door het Christelijk jongerenkoor “Jigdaljahu” uit Barendrecht o.l.v. Willem Arie den Hertog en een groot samengesteld kinderkoor ( “Jong Crescendo” uit Kapelle en “uit der kind’ren mond”uit Waarde ) o.l.v. Dieneke van Middelkoop. De organisatie Omnis Cantare is erg verheugd met de medewerking van de koren, maar in het bijzonder de medewerking van het zeer bekende jongerenkoor “Jigdaljahu” met hun vaste begeleiders Lennart Moree ( vleugel ) en Marco den Toom ( orgel ) is uniek. Dit jongerenkoor wordt erg veel gevraagd en heeft daarnaast ook al diverse cd’s uitgegeven. In de week voorafgaande aan deze uitvoering presenteren zij hun nieuwe cd met als titel “Wie dien jij” . Deze avond zullen zij een aantal van de liederen die op de nieuwe CD staan ten gehore brengen en de nieuwe cd is deze avond ook te koop. De beide muzikale begeleiders zullen ieder op hun instrument deze avond hun improvisatietalenten laten horen en zien. In het programma is naast de koorzang ook veel samenzang opgenomen welke begeleid zal worden door de organist Marco den Toom. Tijdens een van deze samenzangen zal worden gecollecteerd t.b.v. de Vluchtheuvel en dan specifiek voor de gestarte rouwgroep waar jongeren terecht kunnen die problemen ondervinden als gevolg van het overlijden van een vader, moeder, broer of zus.
De avond is voor ieder vrij toegankelijk en zal aanvangen om 19.30 uur, de deuren zullen vanaf 19.00 uur geopend zijn voor publiek. De organisatie Omnis Cantare verwacht deze avond veel belangstelling en adviseert u op tijd aanwezig te zijn, want de deuren zullen worden gesloten als de kerk vol is !

Adres:
Groenmarkt 1
Postcode:
4331 BK
Plaats:
Middelburg (Boek overnachting in Middelburg)
Dagje uit in Middelburg | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Meerdere koren
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Koor- en Samenzang

Uitvoerenden:
Groot Samengesteld Kinderkoor o.l.v. Dieneke van Middelkoop
Chr. Jongerenkoor "Jigdaljahu" o.l.v. Willem Arie den Hertog

vleugel : Lennert Moree
orgel : Marco den Toom

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.omnis-cantare.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Omnis Cantare.

Kaarten:
vrije toegang aan kerk

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-09-15 15:38:34

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar