Christelijke Muziek & Concertagenda

Jubileumconcert met het Holland Koor Holten, Overijssel


Naam:
Jubileumconcert met het Holland Koor
Datum:
15 oktober 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:15u
Omschrijving:

Vrijdagavond 15 oktober is er in Holten een feestelijke bijeenkomst in kerkgebouw De Kandelaar, Stationsstraat 4, aanvang 19.30 uur. Iedereen is welkom en de toegang is vrij. Die avond zal worden herdacht dat het Holland-Koor (een van de grootste christelijke koren van Nederland) 20 jaar bestaat en de stichting Christenen voor Israël 30 jaar. Dat is samen 50 jaar, hebben de organisatoren gezegd, en vandaar ook het thema: Kom Abraham zien. Want 50 jaar is de leeftijd waarop je spreekwoordelijk ‘Abraham ziet’.

Muzikale medewerking aan deze Jubileumavond verleent een afvaardiging van het Holland Koor onder leiding van zijn vaste dirigent Jan Quintus Zwart, evenals Jan Lenselink (piano) en Noortje van Middelkoop (panfluit); aan het orgel zit Ronald IJmker. Er is ook veel samenzang. Ds. W.J.J. Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël, houdt in de loop van de avond enkele korte toespraken. De bijeenkomst is zonder pauze en duurt tot ongeveer kwart over negen. De collecte is voor het jongerenproject Ben Yakir in het noorden van Israël. In het jeugddorp Ben Yakir krijgen 135 joodse jongens in de leeftijd van 12 tot 18 jaar en bijna allemaal afkomstig uit Ethiopië een scala aan activiteiten aangeboden, waardoor ze gemakkelijk deel kunnen gaan uitmaken van de Israëlische samenleving.

Wie meer wil weten over de komende Jubileumavond in Holten kan terecht bij de heer J. Schelhaas, telefoon (0548) 515122 en e-mail: schel.haas@solcon.nl.

Adres:
De Kandelaar
Postcode:
7451 BH
Plaats:
Holten (Boek overnachting in Holten)
Dagje uit in Holten | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor en Orgel
Doelgroep:
Volwassenen
Anders:
Kom Abraham zien

Uitvoerenden:
Holland Koor o.l.v. Jan Quintus Zwart
Verder werken mee:
Noortje van Middelkoop
Ronald IJmker
Jan Lenselink

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.christenenvoorisrael.nl
Email adres:
projecten apenstaartje christenenvoorisrael.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Christenen voor Israël.
Telefoon:
033-245 8824


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-09-15 12:42:48

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar