Christelijke Muziek & Concertagenda

Wensconcert CWM Waddinxveen, Zuid-Holland


Naam:
Wensconcert CWM
Datum:
28 juni 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
http://www.youtube.com/watch?v=420nDNYoAx0 http://www.youtube.com/watch?v=YMokAdixghU&NR=1
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

WENSCONCERT “DE GOUWESTEM”

Het 175 leden tellende Chr. Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” o.l.v. Martin Mans sluit ook dit jaar het zangseizoen af met een “Wensconcert” in de Waddinxveense Bethelkerk. Het mannenensemble “The Martin Mans Formation”, zal eveneens enkele optredens verzorgen. Het “Wensconcert” is op maandagavond 28 juni a.s. en begint om 20.00 uur. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden om de kosten te bestrijden.

Het is een traditie geworden dat aan het Wensconcert van “De Gouwestem” wordt meegewerkt door “JONG MUZIKAAL TALENT”, jonge mensen die eens graag hun beste kunnen willen laten horen voor een groot publiek. Belangstellenden kunnen een mailtje sturen aan njvavier@planet.nl met opgave welk instrument ze bespelen en/of zingen en welke muziek ze ten gehore willen brengen..

Al een groot aantal jaren sluit het koor het zangseizoen af met een dergelijk concert, waar altijd grote belangstelling voor is. Het programma van het mannenkoor bestaat uit louter verzoeknummers en is daardoor uniek, het heeft een speels, onvoorspelbaar karakter en omvat het gehele, uitgebreide repertoire van het mannenkoor welke bestaat uit geestelijke muziek, klassieke muziek en populaire muziek. Voor een goed verloop zal een overzicht van het beschikbare repertoire aan het publiek worden uitgereikt waaruit men de graag gehoorde muziek kan kiezen. Het concert duurt tot ongeveer 21.30 waarna er gelegenheid is om onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten en een CD van het mannenkoor aan te schaffen.

Ieder die van zingen houdt is van harte welkom!

Adres:
Bethelkerk, Bilderdijklaan 1
Postcode:
2741 AP
Plaats:
Waddinxveen (Boek overnachting in Waddinxveen)
Dagje uit in Waddinxveen | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Wensconcert mannenkoor

Uitvoerenden:
Chr. Waddinxveens Mannenkoor "De Gouwestem" met The Martin Mans Formation en diverse jonge instrumentale en vocale solisten

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.degouwestem.nl
Email adres:
njvavier apenstaartje planet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Chr. Waddinxveens Mannenkoor.
Telefoon:
0182-614114


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-04-27 11:57:51

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar