Christelijke Muziek & Concertagenda

Massale Koor- en Samenzangavond Kapelle, Zeeland


Naam:
Massale Koor- en Samenzangavond
Datum:
3 april 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:00u
Omschrijving:

Massale Koor- en Samenzangavond op Stille Zaterdag

Kapelle : In de Petrakerk ( kerkgebouw Ger. Gem. ) zal op zaterdag 3 april een zangavond gehouden worden. Deze avond zal geheel in het teken staan van Pasen. Medewerking aan deze avond wordt verleend door een tweetal mannenkoren te weten : Het Korendijks Mannenkoor ( 75 man ) en het Chr. Mannenkoor “Tehillim” ( 70 man ) uit Dordrecht, beide koren staan onder leiding van de dirigent Lennert Knops. De koren zullen zowel apart als gezamenlijk optreden. Daarnaast zal de baritonsolist Jan Stolk uit Papendrecht zijn medewerking verlenen naast zijn solo-optreden zal hij ook een aantal maal met het koor te horen zijn. Het orgel wordt deze avond bespeeld door de organist Ron van Ommen die bekend staat om zijn improvisatietalent en voortreffelijke wijze van samenzangbegeleiding, hetgeen deze avond ook te horen zal zijn.
In het programma is veel samenzang opgenomen van psalmen en geestelijke liederen, welke allen betrekking hebben op het Pasen.
Omnis Cantare die deze avond organiseert nodigt u allen hartelijk uit om deze avond bij te wonen. De avond begint om 19.30 uur en de deuren zullen om 19.00 uur opengaan voor het publiek, de toegang is vrij wel zal er worden gecollecteerd voor “De Vluchtheuvel”.
Dhr. H. van Groningen ( directeur van de Vluchtheuvel ) heeft deze avond de algehele leiding.

Adres:
Goessestraatweg 18
Postcode:
4421PJ
Plaats:
Kapelle (Boek overnachting in Kapelle)
Dagje uit in Kapelle | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.omnis-cantare.nl
Email adres:
info apenstaartje omnis-cantare.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Omnis Cantare.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-03-01 15:17:27

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar