Christelijke Muziek en Concertagenda

WOW Festival: geestelijke recreatie op De Betteld

Campingasten en niet-campinggasten genieten van veelzijdig evenement

Van onze redacteur Redmar Smit

06-08-13

Tijdens de vakantie ook genieten van geestelijke recreatie? Dat kan! Op de christelijke camping 'De Betteld' is er van zaterdag 17 augustus tot vrijdag 23 augustus een Week of Worship!

Camping De Betteld is een christelijke camping in Zelhem. Veel christelijke gezinnen genieten daar van lichamelijke en geestelijke rust!

Voor iedereen!

Het WOW Festival, oftewel Week of Worship is een week voor het hele gezin met concerten, een fantastisch leuk en uitgebreid kinderprogramma, boeiende en leerzame studies en een spannende talentenjacht. Voor iedereen, jong en oud, is er wel wat bij. Een goede, leuke en ontspannende verdieping van de vakantie. Hoewel de Week of Worship op camping De Betteld is, hoef je niet per se op de camping te staan, wil je deelnemen aan de Week of Worship. Campinggast of niet... Iedereen is van harte welkom -wanneer je ook maar wilt- om te genieten van concerten of mee te doen met activiteiten.

Afwisselend programma

Kom naar mooie en variƫrende concerten van artiesten uit binnen- en buitenland. Guy Penrod, van de Gaither Vocal Band, belooft een mooi concert te geven. Maar ook artiesten van eigen bodem zijn rijkelijk aanwezig. Bezoek een concert van Sharon Kips en Gilbert Thera of van Pearl Jozefzoon, Jordy van Toornburg (Adlicious) en Eveline Cocu. Voor de hip hop liefhebbers is er een Holy Hip Hop Night. Nee, daar kun je echt niet meer stil blijven zitten! Ook is er een Black Gospel concert, deze wordt verzorgt door Grace and Glory. Elke middag en avond zijn er te gekke concerten.

Guy Penrod

De zaterdagavond is een bijzondere avond. Guy Penrod, bekend van de Gaither Vocal Band, maakt dan zijn opwachting. Zijn unieke cowboy-verschijning met zijn lange witte haren maakt het plaatje compleet. Hij laat zijn eigen solowerk horen. Hij is een grote favoriet onder de Gaither-liefhebbers. Voor deze avond is het noodzakelijk om losse kaartjes te kopen.

Bijbelstudies en seminars

Tijdens de ochtenden in de week zijn er bijbelstudies onder leiding van Jim Shaw. Hij is afkomstig uit Nieuw-Zeeland en betrokken bij New Life; een groep van 130 kerken. Hij richt zich veelal op aanbidding in ons leven en in de kerk. Ook is er een seminar over het thema huwelijk en gezin. Op zondag is er een speciale gezinsdienst. Hanne de Vries leidt dan de aanbidding. Wil je je talenten die je van God gekregen hebt laten zien of horen? Kom dan op dinsdagavond naar de talentenjacht 'Talent voor de Koning'. Ook is er een grote beurs van grote christelijke organisaties en een outlet voor christelijke cd's, boeken, dvd's en gifts.

Kijk hier voor het volledige programma en de overige informatie. De concerten kosten vaak geld, maar er zijn ook een aantal gratis activiteiten. Het is ook mogelijk om een weekkaart of een gezinskaart te kopen. Deze zijn alleen niet geldig voor het concert van Guy Penrod. Bezoek Events4Christ voor boekingen van de concerten.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 06-08-13 - Geplaatst: 06-08-13