Christelijke Muziek en Concertagenda

Muzikaal eerbetoon aan beroemde dr. Billy Graham

Cd geïnspireerd op de boodschap en bediening van Billy Graham

Van onze redacteur Redmar Smit

25-07-13

Het gebeurt niet vaak dat er een speciaal muzikaal eerbetoon gegeven wordt aan een belangrijk persoon. Toch verschijnt er binnenkort een cd ter ere aan 's werelds meest beroemde evangelist, dr. Billy Graham.

Het album draagt de titel 'My Hope: Songs inspired by the message and mission of Billy Graham.

Boodschap met grote invloed

Dr. Billy Graham is over heel de wereld bekend en een geliefd spreker. Veel mensen zijn geïnspireerd en geraakt door zijn bemoedigende woorden. Directeur Peter York van de Capitol CMG Label Group is ontzettend enthousiast over dit nieuwe project. Peter York: “Wij hebben het voorrecht om dit speciale album ter ere van dr. Billy Graham uit te brengen. Zijn boodschap heeft grote invloed gehad, levens veranderd enharten van mensen over de hele wereld gevuld met Gods liefde en genade.”

Gebed voor oprecht eerbetoon

De cd 'My Hope' bevat twaalf nieuwe nummers. Diverse artiesten als Michael W. Smith, Toby Mac, Kari Jobe, Darlene Zschech en de Newsboys verlenen hun medewerking. De twaalf artiesten hebben allen een bijzondere connectie met dr. Billy Graham of met zijn bediening. Het gebed en de wens van allen is dan ook dat de cd een oprecht eerbetoon is dr. Billy Graham en aan het kruis van Christus, dat hij trouw heeft vertegenwoordigd gedurende zijn jarenlange bediening.

Nieuwe boek voor 94-jarige spreker

De release van het album valt samen met de verschijning van zijn nieuwe boek 'The Reason For My Hope: Salvation.' welke in november verschijnt. In die maand viert hij ook zijn 95e verjaardag. Dr. Billy Graham schreef meer dan dertig boeken, waarvan de meeste ook in het Nederlands zijn vertaald. Verder preekte hij over de hele wereld het evangelie van Jezus Christus.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 25-07-13 - Geplaatst: 25-07-13