Christelijke Muziek en Concertagenda

Concerten op de camping

Ook in de vakantie tijd voor worship

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

28-06-13

Op vakantie is alles een beetje anders dan thuis. Maar ook tijdens die heerlijke vrije dagen is het goed om tijd te nemen voor God. En gelukkig zijn er campings genoeg waar christelijke concerten en workshops op het programma staan. Tijd om ook geestelijk op te laden.

Zomer op de Veluwe

Camping 't Beloofde Land in het Veluwse Voorthuizen heeft niet alleen een veelbelovende naam, maar ook een veelbelovend zomerprogramma. Op 22 juli geven Marcel en Lydia Zimmer een concert in de grote zaal. En op 5 augustus staat een cappuccinoconcert op het programma met Elly Zuiderveld, Elisah Mannah en Lee Ann Vermeulen. Ook in de vakantie tijd voor God!

De Betteld in Zelhem is net als 't Beloofde Land een bekende christelijke camping. Deze zomer biedt de camping weer een gevarieerd programma met concerten en workshops. Op 11 juli bundelen aanbiddingsleiders Aaron Keys en Kees Kraayenoord hun krachten in een aanbiddingsconcert. En ook Reni en Elisa Krijgsman, Gerald Troost en Trinity zorgen voor een zomers concert. Naast muziek en aanbidding is er ook ruimte voor serieuze workshops over het gezin, opvoeding en relaties. Bekijk het complete zomerprogramma van de Betteld.


 Laatst gewijzigd: 28-06-13 - Geplaatst: 28-06-13