Christelijke Muziek en Concertagenda

Carman: grote plannen in de avond van zijn leven

Zanger heeft nog maar drie jaar te leven

Van onze redacteur Redmar Smit

18-05-13

“Als ik wist dat ik morgen zou sterven, dan zou ik vandaag nog een boom planten.” Dat zijn de woorden van kerkhervormer Maarten Luther. Zanger Carman doet hetzelfde, maar net iets anders. Hij heeft nog maar kort te leven, maar is momenteel druk bezig met misschien wel zijn laatste studioalbum.

Eerder dit jaar maakte Carman bekend ongeneeslijk ziek te zijn. Hij lijdt aan een onbehandelbare vorm van kanker.

Ongeneeslijk ziek

Nadat de zanger het nieuws bekend maakte, kreeg hij duizenden bemoedigende reacties die hem erg goed doen! De prognose van de zanger is dat slechts drie jaar heeft. De zanger is vastbesloten de laatste tijd van zijn leven goed te besteden. Hij is nu bezig met het maken van een nieuw album en een videoclip. Zijn motivatie ontleent hij aan het leven van Jezus. “Neem een voorbeeld aan wat Jezus in de laatste drie jaar van Zijn leven deed”, aldus Carman.

Kickstarter-campagne

Ook is de zanger begonnen met een Kickstarter-campagne. Deze actie heeft als doel om op 18 juni 2013, tweehonderdduizend dollar op te halen. Zijn fans laten hem niet in de steek, want de teller staat al op honderdzestigduizend dollar. Carman is enorm blij met deze steun. “De volgende drie jaar met dit nieuwe project worden fantastisch.”

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 18-05-13 - Geplaatst: 18-05-13