Christelijke Muziek en Concertagenda

Nieuw worshipteam op EO-Jongerendag

Kees Kraayenoord leidt de samenzang niet meer

Van onze redacteur Redmar Smit

08-05-13

Jarenlang was Kees Kraayenoord hét gezicht op het podium tijdens de EO-Jongerendag. Eerder dit jaar kondigde hij aan te stoppen met zijn band. Dit betekent ook dat hij niet meer speelt op de EO-Jongerendag.

Op 1 juni is er een weer een te gekke EO-Jongerendag.

Nieuw talent

De aanbidding is dit jaar in een nieuw jasje. Velen vinden dit erg jammer, omdat de aanbidding met Kees en Band één van de hoogtepunten zijn op een EO-Jongerendag. De passie straalde ervan af. Dit jaar staat er een nieuw en jong 13-koppig worshipteam op het podium. Deze is speciaal samengesteld voor deze dag. De organisatie van de jaarlijkse jongerendag én Kees Kraayenoord willen graag andere worshipleiders de ruimte geven om op zo’n mooie dag hun talenten in te zetten, en deze ook te ontwikkelen.

Dertien nieuwe gezichten

Acht enthousiaste vocalisten krijgen ondersteuning door ervaren muzikanten. Allen hebben zij een grote passie voor aanbidding en jongeren. De namen van de vocalisten zijn: Hanne de Vries, William Wixley, Edwin Haan, Gendro Schijffm Amanda Lock, Miranda de Vlieger, Barbara Kuipers en Claire van Duyvenbode. De muzikanten zijn: Jeroen Vrolijk (drums), Arend Jansen (gitaar), Chris den Dulk (gitaar), Jacco Wynia (toetsen) en Wilco van Esschoten (bas).

Op de website van de EO-Jongerendag kun je kennis maken met de personen achter de nieuwe band.

Lees ook: Kees Kraayenoord en Band stoppen.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 08-05-13 - Geplaatst: 08-05-13