Christelijke Muziek en Concertagenda

Theater, muziek en sprekers op 't Beloofde Land

Meivakantie biedt genoeg vermaak voor jong en oud

Van onze redacteur Redmar Smit

11-04-13

De meivakantie komt er weer aan! Tijd om lekker uit te rusten en te genieten van leuke dingen. Degenen die naar camping 't Beloofde Land gaan, hoeven zich geen moment te vervelen. De camping stelde namelijk een te gek programma op.

't Beloofde Land is de christelijke familiecamping bij uitstek.

Christelijk theater

Voor de kids is er op 2 mei een geweldig leuk kindertheater. De kinderen spelen samen met Simon en Zo de gelijkenis van de zaaier en het zaad uit Mattheus 13: 1-23 na. De theatervoorstelling heet 'Supergraan'. Ontzettend leuk, want het is interactief. De kinderen krijgen ook een leuke rol. Simon en Zo hebben een leuk meeslepend verhaal bedacht bij deze gelijkenis, en roept bij menig kijker vast en zeker herkenning op. Met leuke decors en attributen, zetten ze met z'n allen een show neer die niet snel vergeten wordt.

Bijbel, sport en spel

Tijdens je vakantie toe aan geestelijke rust en voeding? Feike ter Velde spreekt op 1 en 3 mei om 10:00 in de kantine over het thema 'Leven door de Geest - Wat is dat?' Laat je raken, inspireren en bemoedigen. Toch liever zingen? Op Koninginnedag organiseert de camping een sing-in. Voor de jeugd zijn er ook leuke en verassende bijeenkomsten in de kelder. De kinderen kunnen bijna iedere dag naar de kinderclub, en natuurlijk is er een hoop sport en spel.

Kijk voor het hele programma-overzicht op de site van 't Beloofde Land.

CCAgenda wenst iedereen alvast een fijne meivakantie!

Binnenkort bericht CCAgenda ook over het spetterende zomerprogramma. We verklappen alvast dat Marcel en Lydia Zimmer optreden. Bestel hier alvast je kaarten.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 09-04-13 - Geplaatst: 09-04-13