Christelijke Muziek en Concertagenda

De EO-Jongerendag: feest met inhoud

Het gaat over jou!

Van onze redacteur Redmar Smit

21-02-13

Op 1 juni is het weer zover! Het dak gaat weer van het GelreDome af. De EO-Jongerendag met steengoede artiesten en een ijzersterkte boodschap voor jong en oud.

Het thema van de EO-Jongerendag is ‘Can you here me’. Manuel Venderbos presenteert de dag net als voorgaande jaren.

Can you hear me

Het thema gaat over jou! Jij bent belangrijk en jij moet gehoord worden. Op de website van de EO-Jongerendag staat: “Heb jij altijd de volle aandacht? Voel jij je altijd gehoord? Kun jij ergens terecht met al je vragen en twijfels? Of herken jij je meer in het gevoel dat er niemand naar je luistert? Dat je je afvraagt of er überhaupt is die jou hoort, die jou begrijpt? God wil graag naar je luisteren. Maar hoe communiceer je nou met Hem? Kan je zomaar tegen Hem zeggen? En praat Hij eigenlijk wel terug? Als Hij geen briefjes uit de Hemel gooit, hoe kun je God dan verstaan? En begrijpt Hij werkelijk alles wat je zegt? En hoe zit het met de mensen om je heen? Bij wie kun jij terecht met jouw vragen of God, over jezelf of over een ander?

Artiesten

Ook dit jaar staan er weer grootse artiesten op het podium. Net als vorig jaar komt LZ7 opnieuw optreden. De Britse band was vorig jaar een groot succes en dat komen ze dit jaar dunnetjes overdoen. Ook de Amerikaanse rockband Skillet zorgt op 1 juni voor vuurwerk. De derde artiest van 2013 is de Canadese band The City Harmonic. En jawel de vierde is er eentje van eigen bodem: Trinity. De populaire band staat garant voor feest. De bands hebben aansprekende en pakkende teksten en dat ook nog eens erg goed muzikaal omlijst. Wie de spreker is, blijft nog even geheim.

Wil je dit niet missen? Bestel dan snel je kaartje!

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 21-02-13 - Geplaatst: 21-02-13