Christelijke Muziek en Concertagenda

David Phelps laat Nederland nieuwe muziek horen

Zanger mengt gospelmuziek met klassieke invloeden

Van onze redacteur Redmar Smit

15-02-13

David Phelps is geen onbekende in de christelijke muziekwereld. Zijn muziek krijgt steeds meer voet aan de grond op Nederlandse boden. Op 28 juni laat hij in Aalsmeerderbrug zijn nieuwe muziek horen!

David Phelps is bekend van de 'Gaither Vocal Band' en 'Homecoming Video’s' en bracht eind vorig jaar zijn album 'Classic' uit.

Klassieke pop

Het belooft een prachtig concert te worden. David Phelps wordt bijgestaan door het koor en orkest 'Celebrate' in combinatie met een groot projectkoor. Deze unieke mix van artiesten zorgt voor een onvergetelijke muzikale avond. David Phelps heeft een grote liefde voor klassieke pop en gospels, en dat is terug te horen in zijn muziek. Regelmatig wordt hij vergeleken met Andrea Boccelli en Josh Groban. Zijn warme persoonlijkheid en passie hoor je door de nummers heen. Als lid van de Gaither Vocal Band heeft hij diverse Grammy Awards op zijn naam.

Droom muziek

De klassieke invloeden zijn het duidelijkst te horen op zijn nieuwste album 'Classics'. De cd is een mix van klassieke pophits, hymns en gospels in samenwerking met een volledig orkest. Het is een droom die voor hem in vervulling gaat. Ook voor veel fans is het een droom, omdat ze David zo het liefste zien en horen zingen.

Mis dit niet! Kijk snel in onze concertagenda voor meer informatie.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

A Zopfi - di 29-05-18 19:59:40
Zal prachtig zijn.


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 13-02-13 - Geplaatst: 13-02-13