Christelijke Muziek en Concertagenda

Nieuwe cd en open huis Gerald Troost

Gerald Troost stel belangrijke vraag!

Van onze redacteur Redmar Smit

07-02-13

Is er meer tussen hemel en aarde? Een vraag waar veel mensen mee zitten. Ook de Veenendaalse gospelzanger Gerald Troost stelt deze vraag en dat resulteert in een gloednieuw studioalbum 'Tussen hemel en aarde'.

Het geduld van de fans wordt nog even op de proef gesteld, want de cd komt pas later dit jaar uit.

Rosa Vida

Twaalf nieuwe Nederlandstalige nummers. Sterke teksten en goede muziek, zoals we Gerald Troost kennen. De zanger zingt op artistieke en fijnzinnige wijze over de zichtbare en onzichtbare werelden. Op de plaat staan songs zoals 'D-day', 'Man zonder zonde', 'Genade is genoeg' en 'Zoveel aan jou te danken'. Natuurlijk mag het persoonlijke lied 'Rosa Vida' niet ontbreken. Dit lied schreef Gerald voor zijn jongste dochter. Bij zijn vrouw Nelinda braken bij twintig weken de vliezen. Een spannende tijd brak voor het gezin Troost aan. God spaarde het leven van hun dochtertje, ondanks dat ze drie maanden te vroeg geboren werd.

Leuke actie

Bestel snel de cd 'Tussen hemel en aarde' want Gerald Troost heeft een leuke actie gekoppeld aan zijn nieuwe album. De eerste 250 aanmeldingen ontvangen een gesigneerde versie van de de plaat, en maak kans op een canvas doek met de achtergrond van 'Tussen hemel en aarde' ter waarde van €200,-. Bovendien krijg je de cd zelfs een week voor de release-datum in huis.

Open huis

Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwe cd tijdens een middag 'open huis Gerald Troost en familie'. Op 6 april verzorgen Gerald en Nelinda een gezellige ontmoeting in 'The Shelter' in Veenendaal. Een hapje, een drankje en een intiem concert met bekende en nieuwe liedjes van Gerald Troost. Je kunt dan ook Rosa Vida, de jongste dochter van Gerald en Nelinda, ontmoeten. Alle bezoekers ontvangen bovendien ook nog een gesigneerd boek of cd van Gerald Troost. Reserveer snel, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Meer informatie staat in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 06-02-13 - Geplaatst: 06-02-13