Christelijke Muziek en Concertagenda

Nederland maakt zich klaar voor komst Newworldson

Canadese band in nieuwe samenstelling op Nederlandse bodem

06-02-13

Liefhebbers van Newworldson kunnen hun hart ophalen. Op 24 mei komt de de Canadese band voor het eerst in hun nieuwe samenstelling naar Nederland. Veendam is de plaats waar het feestgedruis te horen is.

Een aantal jaar geleden kwam Newworldson voor het eerst naar Nederland. De vonk sloeg bij veel luisteraars gelijk over. De band kent nu een groot aantal fans in ons land.

Soul, funk en gospel

Xnoizz Flevo Festival, Festival316 en de EO Jongerendag en dan nu tijd voor Veendam. Dit keer met een gloednieuwe line-up! De muziek is een combinatie van soul, funk en gospel en spreekt daarom ook een breed publiek aan. Ze zijn onder andere bekend door hun nummers 'Salvation Station', 'Working Man' en 'Learning To Be The Light'.

Feestelijke avond

Eind 2012 stapten gitarist Josh Toal en bassist Rich Moore uit de band. De nieuwelingen John Irvine en Leroy Emmanuel vulden deze lege plaatsen op. Maar dat is nog niet alles. Sinds kort schakelt Newworldson vaak de hulp in van het blaasorkest Chops Horns. Met hen op het podium is het helemaal compleet. Drumsolo's van Mark Rogers en het diepe soul-gevoel van zanger Joel Parisien, alles is in sfeer. De band zet altijd weer een steengoed live-performance neer. Een garantie voor een feestelijke avond!

De organisatie is in handen van Stichting Afterbeat Veendam in samenwerking met Events4Christ. Meer informatie vindt u in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 06-02-13 - Geplaatst: 06-02-13