Christelijke Muziek en Concertagenda

Pearl Jozefzoon brengt eerste album uit

De tijd is nu aangebroken

Van onze redacteur Redmar Smit

31-01-13

Pearl Jozefzoon brengt haar eerste album uit. Na haar deelname aan 'The Voice Of Holland', 'Van Popster Tot Operaster' en het 'Eurosongfestival' is het nu de tijd om te laten zien wat de zangeres nog meer in huis heeft. De plaat 'The Time Is Now' ligt op 8 februari in de winkels.

Pearl Jozefzoon levert een album waar pop en klassiek hand in hand gaan. De nummers zijn allemaal muzikaal omlijst met orkest en dat in combinatie met haar stem, resulteert dat in een ijzersterk debuutalbum.

Pop en klassiek

Op haar website schrijft de Nederlandse zangeres dat het album echt haar ding is. "Ik heb de tijd genomen om mijzelf te ontwikkelen en mijn stijl te ontdekken. Ik kan nu met volle overtuiging zeggen: 'Dit ben ik'." De directe aanleiding voor het kiezen van de stijl pop en klassiek, was de deelname aan het televisieprogramma 'Van Popster Tot Operaster'. Nederland, en Pearl zelf ook, ontdekte dat klassiek haar ook goed lag. Ze won het programma.

Veelzijdig album

Op het album staan vijftien nummers. Naast een groot aantal covers, staan er ook een paar nieuwe nummers op. De cd is een mix van pop met klassieke elementen, aria’s, soms een beetje gospel en zowel Engelstalige teksten als Franse en Spaanse. "Maar dat orkestrale, dat is mijn rode draad. Dát is Pearl", vermeldt Pearl Jozefzoon op haar website. De nummers worden allen begeleidt door het Brussels Philharmonic Orchestra.

De eerste single van het album is 'Clocks', -te beluisteren op onze homepage- een cover van de band ‘Coldplay’. Ook het nummer 'We Can Overcome' die ze zong op het Eurosongfestival staat op de cd. Het bekende nummer 'Vivo Per Lei', een duet met Nick Schilder, staat op 'The Time Is Now'. Een favoriet lied van de zangeres is 'My Jesus I Love Thee' en die mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Bestel het album 'The Time Is Now' op bol.com.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 31-01-13 - Geplaatst: 31-01-13