Christelijke Muziek en Concertagenda

Eerste album Martin Brand na hartstilstand

Ontdek de wens van Martin

Van onze redacteur Redmar Smit

18-01-13

Martin Brand komt met nieuw album. De titel van de cd is ‘De Wens’. Op dit moment is er een voorintekening voor het album. Op 2 februari ligt ‘De Wens’ in de winkels.

Voor Martin Brand is dit een bijzonder album. Bijzonder om de nieuwe liedjes, maar ook omdat het koor MisSion meezingt. Martin begeleidt dit koor sinds 2008.

Gods hart blijft kloppen

“Het doel van de nieuwe cd is een poging om iets te delen van de unieke liefde waar wij in geloven”, vertelt Martin Brand. De liefde van God die eeuwig leeft en leven geeft door ons te koppelen aan Jezus!” In het cd-boekje schrijft Martin dat hij een intens gevoel van dankbaarheid heeft dat hij dit nog mag schrijven. Juni vorig jaar werd de zanger, spreker en presentator getroffen door een harststilstand. Er brak een emotionele en spannende tijd aan. “Wonder boven wonder leef ik nog. Ik voel mij gezond en ik kan weer zingen. De liedjes zijn ingezongen in de eerste weken na mijn ontslag uit het ziekenhuis. Juist in deze onzekere tijd heeft mijn geloof in Jezus en de liefde van Suzanne en Noah, familie en vrienden alle verschil gemaakt. Ik ben onder de indruk van Gods hart dat nooit stopt met kloppen voor jou en mij.”

De wens van Martin

Martin, de muzikanten en het koor bidden dat de luisteraars Gods zoekende liefde in hun leven bepalend mag zijn. Dat ze tot bloei komen door het aanbidden van Hem. Veel mensen geloven nog wel in iets. De media is vol van spirituele verhalen. Mensen zeggen: ‘er is vast meer tussen hemel en aarde.’ Martin gelooft dat onze Schepper deze waarden in onze gedachten heeft gelegd. Zodat we op zoek gaan naar meer dan onze ogen kunnen zien. “Ik hoop dat je met ons mee wil gaan door deze liedjes te luisteren en mee te zingen. Het mooiste wat je in dit korte leven kan gebeuren, is dat iets verandert in Iemand. Dat is mijn wens!”

Martin en MisSion touren de komende maanden en zullen op diverse plaatsen in het land concerten geven. De tour is georganiseerd in samenwerking met Operatie Mobilisatie.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 18-01-13 - Geplaatst: 18-01-13