Christelijke Muziek en Concertagenda

Marcel & Lydia Zimmer komen met Het grote geheim

Eenvoudige muziek, sprekende teksten

Van onze redacteur Redmar Smit

28-12-12

Marcel en Lydia Zimmer komen in februari 2013 met 'Het grote geheim'. Een nieuwe verfrissende cd met tien nieuwe liedjes die gebaseerd zijn op negen psalmen en Jona 2.

Na de succesvolle cd’s 'Wat een liefde', 'Til mij op', 'De hemel vertelt' en 'Breekbaar' komt het echtpaar met een plaat waar vertrouwen op Gods Woord en leven volgens Zijn richtlijnen centraal staat.

Ingetogen stijl

'Het grote geheim' is een intieme plaat met nummers die uit het leven gegrepen zijn. Het verlangen van Marcel en Lydia is dat de teksten van de liedjes als een anker zijn, een houvast in situaties van de luisteraars. En zoals het duo zelf op de website schrijft, wordt het een cd met een verrassend nieuw geluid. De nummers zijn akoestisch en expres eenvoudig zodat de teksten des te meer spreken en de boodschap veel meer centraal staat. De muzikale omlijsting van de liedjes is in ingetogen stijl. Vleugel, contrabas, akoestische gitaar en percussie brengen de verfrissende klanken.

Presentatieconcert

De release van 'Het grote geheim' gaat niet onopgemerkt voorbij. Iedereen krijgt de kans om te genieten van de nieuwe muziek. Kom op 1 of 2 februari naar Ermelo en luister naar de presentatie van de cd. Meer informatie staat in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 28-12-12 - Geplaatst: 28-12-12