Christelijke Muziek en Concertagenda

Speel jouw favoriete Bach compositie

Open podium tijdens 48 uur van Bach

Van onze redacteur Redmar Smit

15-12-12

Altijd al even Bach willen zijn? Dan is er goed nieuws, want dat kan! Van vrijdag 1 maart tot zondag 3 maart 2013 staat de Philharmonie Haarlem geheel in het teken van Johann Sebastian Bach (1685-1750). En dat weekend krijgt een bijzondere invulling.

Naast concerten, een film, een lezing, scholierenfilmpjes en een quiz over Bach is er tijdens dit weekend een Open Podium op vleugel of op het Cavailé-Coll orgel.

'5 Minutes of fame'

Iedereen die Bach enigszins machtig is, kan zijn of haar '5 minutes of fame' beleven door plaats te nemen achter de concertvleugel van de Philharmonie in de Grote Foyer of achter het klavier van het Cavaillé-Coll orgel in de Grote Zaal. Of je nou amateur, professional, starter, jong of oud bent of iemand bent die het nooit leert, iedereen is welkom. Breng jouw favoriete werk van Bach ten gehore.

Geef je op!

De optredens tijdens het Open Podium gaan volgens een vooraf vastgesteld schema. Wanneer je je opgeeft om mee te doen, krijg je later een mail gestuurd met daarin de exacte tijd en meer relevante informatie.

Mis dit unieke moment niet en meld je voor 11 februari 2013 aan via aanmelding@theater-haarlem.nl. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en geslacht. Meld ook of je op de concertvleugel(max. 10 minuten) of op het Cavaillé-Coll orgel(max. 20 minuten) wilt spelen, welke dag en welk stuk.

Meer informatie staat op de website van de initiatiefnemers.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 15-12-12 - Geplaatst: 15-12-12