Christelijke Muziek en Concertagenda

Sharon Kips en Urker Zangers zingen weer samen

Uniek eindejaarsconcert in zicht

Van onze redacteur Redmar Smit

07-12-12

Mannenkoor 'Urker Zangers' sluit het jaar muzikaal af. Op 28 december geeft zij een oudejaarsconcert. Opnieuw is Sharon Kips de speciale gast van het koor.

Het belooft een sfeervolle muzikale avond te worden. Theater 't Voorhuys te Emmeloord kleurt met prachtige warme stemmen. De begeleiding is in handen van de vaste koorbegeleider Rien Bakker.

Avond vol musiceerplezier

Het belooft een avond te worden met enthousiaste en energieke mannenkoorzang. Dit in combinatie met de hartverwarmende stem van Sharon Kips De rasartieste is uitermate geschikt om samen met de mannen te zorgen voor een volle avond musiceerplezier.

Bekende en nieuwe liederen

De 'Urker Zangers' zingen veel liederen uit hun breed repertoire. Klassieke werken van Schubert en Bach, maar ook koralen, een psalm van hun nieuwe psalmen-cd en uiteraard de door het koor zo geliefde negrospirituals. Sharon Kips zingt een aantal van haar liederen van haar nieuwe album ‘Groei maar’, welke onlangs verscheen. Natuurlijk zingt ze ook samen met het mannenkoor en zingt ze een schitterend duet met Jacob Schenk. Dirigent Schenk zal ook met Rienk Bakker quatre mains een intermezzo achter de vleugel verzorgen.

Kortom, er valt weer veel te genieten! Mis dit niet!

Meer informatie staat in onze concertagenda.

Hieronder een compilatie filmpje van vorig jaar.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 07-12-12 - Geplaatst: 07-12-12