Christelijke Muziek en Concertagenda

Martin Brand radiopastor bij Groot Nieuws Radio

Martin Brand maakt comeback

Van onze redacteur Redmar Smit

01-12-12

Martin Brand is terug bij Groot Nieuws Radio. Vanaf januari 2013 is hij elke zondagavond te horen op de christelijke radiozender met een gloednieuw programma 'Brandbrief'.

In het programma beantwoordt de zanger, spreker en presentator pastorale vragen van luisteraars. Tussen 20:00 en 21:00 wordt het programma uitgezonden.

Radiopastor

Martin Brand presenteerde eerder Timo412 voor de radiozender, maar na een hartstilstand in juni moest hij noodgedwongen stoppen. Dat vond hij heel erg jammer. Al tijdens zijn revalidatie gaf hij aan dat hij graag weer voor de zender wil presenteren. Nu maakt hij zijn comeback met een programma dat precies op maat is voor de bevlogen radiomaker. Martin wordt dagelijks overspoeld met vragen via de mail of per post. En de rol als ‘radiopastor’ ging hem de vorige keer ook erg goed af. Zo werd het programma Brandbrief geboren.

Terug bij zijn familie

Martin Brand ziet erg uit naar zijn nieuwe uitdaging. "Ik denk dat veel luisteraars er iets aan kunnen hebben. Groot Nieuws Radio is iets heel bijzonders, een soort familie. Ik zie de hele familie als een soort huiskring bij de radio zitten."

Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio zendt 24 uur per dag, zeven dagen per week christelijke muziek en programma's uit. De zender leeft van donaties van 'vrienden' en reclame-inkomsten. Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat het radiostation hun eerste programma uitzond. Beluister de zender op 1008AM.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 01-12-12 - Geplaatst: 01-12-12