Christelijke Muziek en Concertagenda

Kerst is alleen voor iedereen

Trinity en Kees Kraayenoord vieren samen Kerst

Van onze redacteur Redmar Smit

07-11-12

Trinity en Kees Kraayenoord vieren dit jaar samen Kerst. De combinatie van Kees en Trinity staat garant voor een avond vol samenzang, diepgang en feest.

'Kerst is alleen voor iedereen' is de bijzondere titel van de concerttour. Het feest van vrede is een wonderlijke gebeurtenis en beide bands grijpen de kans om hier iets bijzonders van te maken.

Een uitzien naar Kerst

Zowel Kees Kraayenoord & Band en Trinity zien erg uit naar deze tour. "We omarmen het kerstevangelie en geloven dat het concerten worden die echt 'alleen voor iedereen' zijn. De hele wereld viert dit mooie feest, en wij doen mee. Kerst is niet alleen voor de rijken, de families, de mooie of juist zielige mensen, Kerst is zelfs niet alleen voor de mensen die goed muziek kunnen maken; Kerst is alleen voor iedereen!"

Trinity en Kees Kraayenoord zijn geen onbekenden bij het Nederlandse publiek. Ze trekken volle zalen en raken honderden mensen met hun muziek.

Bezoek een van de concerten in Drachten, Barneveld, Dordrecht, Zwolle en Noordwijkerhout. Meer informatie staat in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 07-11-12 - Geplaatst: 07-11-12