Christelijke Muziek en Concertagenda

Gospel Boulevard pakt kerst groots aan

Vier Kerst in blackgospel sferen

Van onze redacteur Redmar Smit

29-09-12

Het kerstfeest komt rap dichterbij. Niet alleen de winkels treffen al de nodige voorbereidingen. Ook artiesten zijn al druk bezig met het organiseren van kerstconcerten. Het koor 'Gospel Boulevard' heeft de laatste maanden ook niet stilgezeten. Kerst wordt één groot feest!

Blackgospel en Kerst, past dat bij elkaar? Gospel Boulevard bewijst met hun nieuwe album 'Good Tidings', een tv-show en een reeks kerstconcerten dat dit een prima combinatie is. Nederlands bekendste gospelkoor laat je het feest van vrede beleven tot in je tenen!

Bron foto: Gospel Boulevard

Nieuwe album

Het begint allemaal met een nieuw kerstalbum die in november dit jaar uitkomt. Op het album staan bekende kerstnummers in een geheel nieuw jasje gestoken. De nieuwe arrangementen passen precies bij de unieke sound van het koor. Op de plaat staan ook enkele composities op van de bekende musical 'The Messiah'. Een album die je moet beleven.

Concerten en Tv-show

Hier blijft het niet bij. Een presentatie van het album in de vorm van een aantal concerten mag dan ook niet ontbreken. Het beloofd een uniek avondvullend kerstprogramma te worden. Op de website van het koor kondigt dirigent André Bijleveld aan dat Gospel Boulevard ook nog druk bezig is met een kerstshow die rond Kerst op de televisie te zien is. Het koor repeteert al de hele zomer. Meer details over het programma zijn nog niet bekend.

Beleef de passie

Gospel Boulevard is een uniek koor in Nederland. Het enthousiaste koor bestaat uit talentvolle zangers en zangeressen. De begeleiding bestaat uit een zeer ervaren band met topmusici. Sinds het koor 12 jaar geleden werd opgericht, overtuigt het jaar in jaar uit duizenden mensen met een tomeloze energie vanaf het podium.

Beleef één van de concerten op 14,15 of 16 december. Schrijf het alvast in je agenda. Meer informatie staat in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 29-09-12 - Geplaatst: 29-09-12