Christelijke Muziek en Concertagenda

Flyleaf kijkt met hoop naar de toekomst

Band is terug met nieuw materiaal

Van onze redacteur Redmar Smit

19-09-12

Voor alle liefhebbers van rockmuziek is er goed nieuws. De Amerikaanse rockband ‘Flyleaf’ pakt de draad weer op. Onlangs verscheen de nieuwe single ‘New Horizons’ en dat is de eerste stap van hun comeback.

Na een lange stilte is het tijd om weer nieuwe muziek te maken. Een nieuwe horizon. Dit geldt in het bijzonder voor de leadzangeres van de band die onlangs moeder werd van een gezonde zoon.

Een andere boeg

Het nummer bevat een hoopvolle boodschap. Bassist Pat Seals legt uit waar het lied over gaat. “New Horizons drukt een gevoel uit om met hoop vooruit te kijken naar de onbekende toekomst. Het is zeker weten één van onze beste en vrolijkste nummers. In tegenstelling tot veel andere nummers die wij schreven. Ik ben benieuwd hoe het publiek de single zal ontvangen.”

Diepe, indringende boodschap

De band die niet uitgesproken christelijk is haalt wel haar inspiratie uit hun geloof en bemoedigt luisteraars met diepe en indringende teksten over het leven. Geen inhoudsloze liederen, maar woorden met een boodschap. Elk lied zet aan het denken.

Succes

‘Flyleaf’ is ondermeer bekend van het album ‘Memento Mori’ en de songs ‘Fully Alive’, ‘How He Loves’ en de platium single ‘All Around Me'.

Het gelijknamige album ‘New Horizons’ komt eind dit jaar uit. Het lange wachten wordt dan eindelijk beloond.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 19-09-12 - Geplaatst: 19-09-12