Christelijke Muziek en Concertagenda

Sta op tegen kanker!

Groot benefietconcert voor onderzoek naar borstkanker in Apeldoorn

Van onze redacteur Redmar Smit

15-09-12

Kom en sta op tegen de meest gevreesde ziekte! Alleen kunnen we niets, maar met z’n allen staan we sterk. Daarom organiseert de Stichting Inspire2livemusic en Zing het leven op 29 september een concert in de Grote Kerk in Apeldoorn.

De gehele opbrengst van het concert is voor onderzoek van borstkanker van het UMC in Utrecht. Er zijn weer verdere ontwikkelingen in onderzoeken te ontdekken. Met de aanschaf van een zogehete ‘ductoscoop’ zijn artsen in staat om borstkanker in een zeer vroeg stadium op te sporen en te behandelen. Voor dit bijzondere ‘ding’ is maarliefst 30.000 euro nodig. Dit concert hoopt haar steentje daar aan bij te dragen.

Uniek concert

Voor dit bijzondere concert treden er een aantal bekende musici en koren op. Het unieke van deze artiesten is dat ze zich spontaan hun medewerking hebben toegezegd. Geniet van het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor, Het Grote Kerk Koor en het Inspire2liveChoir. Verder treedt Annelies Schep op als sopraan en Jacob Schenk als tenor. Marco den Toom speelt op het orgel en het bekende trompetduo Arjan en Edith Post zijn ook van de partij. De koren en musici spelen zowel samen als alleen. Het beloofd een spetterende, mooie en bijzondere avond te worden. Het is een afwisselend concert, voor iedereen zit er wat bij!

Draag een steentje bij

Mis dit unieke concert niet, en draag uw steentje bij aan het belangrijke werk dat artsen doen om borstkanker een halt toe te roepen. Kaarten zijn te bestellen bij de VVV Apeldoorn en bij de koorleden zelf, via de email karinoverduin@hotmail.com of bel met 078-6818260. Verdere informatie over het concert staat in onze .

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 15-09-12 - Geplaatst: 15-09-12