Christelijke Muziek en Concertagenda

Droom van Martin Mans komt eindelijk uit

Debuut album voor VocalGroup VOICE

Van onze redacteur Redmar Smit

29-08-12

Martin Mans kan zijn geluk niet op. Een lang gekoesterde droom gaat in vervulling: een eigen cd maken met jonge stemmen van hoog niveau. Op 10 september komt het juweeltje van VocalGroup VOICE uit.

Het album draagt de titel ‘VocalGroup VOICE in concert’. De cd bevat maar liefst achttien nummers die allemaal bijzonder muzikaal omlijst zijn. Nummers zoals ‘The Prayer’, ‘Irish Blessing’, ‘Ave Maria’ en ‘Make You Feel My Love’ staan op het debuut van VOICE. De opnames vonden plaats in de Breepleinkerk in Rotterdam, tevens de thuisbasis van het koor

Bron foto: www.vocalgroupvoice.nl

Unieke sound

VocalGroup VOICE is een bijzondere, muzikale groep van 35 solisten tussen de twintig en veertig jaar en staat onderleiding van Martin Mans. Haar genre bestaat uit licht-klassiek, gospel, eigentijdse en religieuze muziek. De muziek van VOICE is verfrissend en spreekt daarmee ook een breed publiek aan. Haar muzikaliteit is goed terug te horen op het eerste album. Strijkers, toetsenisten en blaasinstrumenten in combinatie met alten, sopranen, tenoren en bassen geven een unieke sound op de plaat.

Concerten

VocalGroup Voice geeft al diverse concerten door het land. Volgend jaar gaat de groep een reis maken naar Parijs en geeft daar een aantal unieke optredens. Iedereen die wil, kan daar bij zijn. Meer informatie over de reis staat in een ander artikel op onze website.

Bestel het album voor 10 september en ontvang gratis een cd van Martin Mans op het Content Concertorgel. De prijs van de ‘VocalGroep VOICE in concert' bedraagt € 14,90.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 28-08-12 - Geplaatst: 28-08-12