Christelijke Muziek en Concertagenda

Groot Feest met Elly en Rikkert

Na 40 jaar nog steeds ‘feestbeesten’

Van onze redacteur Redmar Smit

25-08-12

De zomervakantie is weer voorbij, maar er breekt een mooie periode aan. Het bekende duo Elly en Rikkert geeft namelijk van september tot november een reeks geweldige kinderconcerten. Een ideaal tussendoortje tijdens de drukke schoolperiodes.

Elly en Rikkert zijn al meer dan veertig jaar een vertrouwd gezicht in Nederland, en nog steeds zijn ze springlevend. Met hun eenvoudige, maar eerlijke kinderliedjes veroverden zij menig hart. Tijdens zes concerten spelen zij oude vertrouwde meezingliedjes, maar ook nieuwe nummers.

Vrolijkheid en humor

Een groot feest voor jong en oud. Tijdens de shows staat vrolijkheid en humor centraal. Soms komt er een clown of een gekke professor langs. De liederen hebben vaak een Bijbelse boodschap, maar ook herkenbare situaties uit het dagelijkse leven passeren de revue. Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap en cabareteske intermezzo’s. Voor iedereen is het genieten geblazen!

Breed publiek

Elly en Rikkert bereikten in de afgelopen jaren een groot publiek. Op scholen, verenigingen en kerken klinken de liedjes.

In Katwijk, Apeldoorn en Nijkerk is er ook een avondconcert met een programma voor volwassenen. Kijk voor een volledig overzicht van de concertdata in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 25-08-12 - Geplaatst: 25-08-12