Christelijke Muziek en Concertagenda

Line-up van Flevo Festival compleet

Van onze redacteur Janine Guijt

17-07-12

De organisatie van het Xnoizz Flevo Festival maakt nieuwe namen van de line-up bekend. Daarmee is de programmering voor het driedaagse evenement compleet.

De nieuwe namen maken de line-up tot een gevarieerd geheel zodat het festival voor elke muziekliefhebber wat wils biedt. Metalband Immortal Souls, de Arabische protestzanger Gharib, en de Zweedse postrockband Immanu El en de Nederlandse Mariecke Borger maken de lijst met acts compleet. Verder verschijnen gospelzanger Kees Kraayenoord, André van Zyl, worshipband Insalvation en componist Kim Janssen op het podium van het festival in Bussloo.

Flevo Festival wordt dit jaar voor het eerst gepresenteerd als een evenement waarbij het om co-creating gaat. Dat houdt in dat de organisatie inbreng van bezoekers verwacht. Bouw bijvoorbeeld samen met andere vrienden en bezoekers het festival op. Laat tijdens het festival van je horen en studeer samen met vrienden een theater-, stand up comedy- of muziekact in. Voer de act op tijdens het festival en neem het applaus in ontvangst. Bij het nieuwe festivalconcept hoort ook een lagere toegangsprijs. Kaartjes kosten 109 euro in de voorverkoop en 120 euro aan de kassa.

Kijk voor het volledige programma op de website van Flevofestival.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Bussloo. Zoek tips voor een dagje uit in .

 Laatst gewijzigd: 07-08-12 - Geplaatst: 17-07-12