Christelijke Muziek en Concertagenda

Zingen in Urk

Muziekgezelschap At Once vult avondprogramma

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

02-07-12

Het jaarlijkse Urker zangevenement Zingen in de Zomer gaat woensdag 11 juli weer van start. Het kersverse muzikale gezelschap At Once vult het avondprogramma.

Elke woensdag van 14:00 uur tot 15:00 uur is het Kerkje aan de Zee open voor een afwisselend middagprogramma. Ook op de woensdagavonden is er van alles te beleven op muzikaal gebied in het Urker kerkje. 's Avonds brengen de mannen van At Once hun muzikale kwaliteiten ten gehore.

Aan muziekgezelschap At Once de eer om de reeks avonden van Zingen in de Zomer af te trappen. De mannen van At Once werken al jaren afzonderlijk mee aan Zingen in de Zomer, maar zien er naar uit om het publiek op 11 juli in de Bethelkerk te laten genieten van hun nieuwe ensemble At Once.

De zangavonden vinden iedere woensdagavond in de zomervakantie plaats in de Bethelkerk vanaf 19:30 uur. 11 juli is de eerste avond en 29 augustus juli wordt de reeks zangavonden afgesloten. Iedere woensdagmiddag 14:00 tot 15:00 uur is er een wisselend middagprogramma in het Kerkje aan Zee.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Urk. Zoek tips voor een dagje uit in Flevoland.

 Laatst gewijzigd: 02-07-12 - Geplaatst: 02-07-12