Christelijke Muziek en Concertagenda

Nieuw album voor Hillsong

Band zet Jezus als hoeksteen centraal

Van onze redacteur Redmar Smit

14-06-12

Fans van Hillsong rennen binnenkort weer massaal naar de winkel. De immens populaire band komt opnieuw met een live-album, vol met nieuw geschreven aanbiddingsliederen. De cd die op 3 juli uitkomt draagt de titel ‘Cornerstone’.

Hillsong vertelt het verhaal achter ‘Cornerstone’. “God gebruikt ons bij het bouwen van Gods heilige Gebouw. Samen zijn wij Zijn huis, gebouwd op het fundament van de apostelen en profeten. De hoeksteen –Cornerstone- is Jezus zelf.”

Een klein voorafje

Het is alweer het 21e live-album van Hillsong. In aanloop naar de release, bracht Hillsong onlangs al de EP –korte cd met paar nummers- ‘Cornerstone’ uit. Op het schijfje staan twee nummers van de nieuwe cd. De tracks ‘Cornerstone’ en ‘Hope of the world’ zijn zowel live als in de studio opgenomen. Beide staan op de EP. Op het volledige album staat alleen de live-versie.

Op het album staan nummers zoals ‘Beneath the waters (I will rise)’, ‘Running’ en ‘Endless Light’. De songs vloeiden voort uit de pen van Reuben Morgan, Brooke Fraser en Hillsong United.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 14-06-12 - Geplaatst: 14-06-12