Christelijke Muziek en Concertagenda

Gratis Gospel & Art Festival in Arnhem

"Artiesten geïnspireerd vanuit het hart van God"

Van onze redacteur Redmar Smit

13-06-12

Arnhem is er helemaal klaar voor. Het Gospel & Art Festival Sonsbeek Celebrate begint bijna. Twee podia, twintig verschillende artiesten en 29 optredens. De garantie voor een muzikale topdag. Het leuke is: het is gratis.

Sonsbeek Celebrate is het eerste gratis culturele Gospel & Art Festival in de openlucht. In het schitterende Park Sonsbeek ontdek je vele soorten kunst van hoog niveau. Geniet van zang, dance, toneel en meer.

Verschillende stijlen, hetzelfde doel

De artiesten halen hun inspiratie niet zomaar ergens vandaan. Zoals de organistatie het zelf zegt: “alles is geïnspireerd vanuit het hart van God.” Verschillende uitingen op het gebied van muziek, drama, dans en beeldende kunst prikkelen de zintuigen en laat jong en oud genieten. Er zijn heel veel verschillende stijlen en uitvoeringen, en daarom zit er voor iedereen wel wat bij. Geniet van hiphop, mime, rock, gospel, pop, kunst, dans en nog veel meer. Artiesten zijn onder andere 4Him, Gilbert, Stanley and friends en praise dancers.

Fun 4 kids

Naast diverse optredens zijn er ook leuke activiteiten voor de kinderen. De kids gaan lekker los op het springkussen. Of toch liever geschminkt worden door een heus kinderschminkteam? De kleintjes beleven ook een dag vol plezier. Verder staan er stands met creatieve uitingen en natuurlijk een kraam met snacks en ijs.

Sonsbeek Celebrate wil God de eer geven in het hart van de stad. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van kerken en ondernemers uit Arnhem en omstreken. Tot zaterdag!

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Arnhem. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 13-06-12 - Geplaatst: 13-06-12