Christelijke Muziek en Concertagenda

Flevofestival: vertrouwd en verrassend anders

‘Ik zie jou’

Van onze redacteur Redmar Smit

19-06-12

De EO-Jongerendag is achter de rug en dat betekent dat de blikken gericht zijn op het volgende grote meerdaagse christelijke spektakel: het Xnoizz Flevo Festival 2012. Dit jaar weer met veel vette muziek en een aantal goede sprekers. Zoals de website meldt, is het dit jaar vertrouwd en verrassend anders.

‘Ik zie jou’ is het thema van de 35e editie van het Flevofestival. Het moedigt christenen aan om God niet alleen te zoeken in gebed, in een persoonlijke relatie, maar juist ook te vinden in het contact met je medemens. Er gaat een uitnodiging uit om die ander, die naaste, zo dichtbij te laten komen dat je hem of haar werkelijk kunt zien.

Flevo opbouwen doe je samen

Dit jaar is het verrassend anders, omdat de organisatie ook inbreng van de bezoekers verwacht. Bouw samen met andere vrienden en bezoekers het festival op. Nu komt het echt aan op teamwork. Vanaf de start van het festival is het mogelijk om samen met vrienden een theater-, stand up comedy- of muziekact in te studeren. Voer dit op tijdens het festival. Wie gaat de lolbroek en de grapjas uithangen? Word een echte decorbouwer door zelf de laatste decor stukken te maken. Het Flevofestival wordt dan echt iets van jou. Het wordt persoonlijker dan ooit.

Mee helpen bouwen aan de laatste decorstukken van het podium kan ook. Zo wordt hetFlevofestival nog persoonlijker dan het al is.

Artiesten en sprekers

Artiesten die dit jaar optreden zijn onder andere Icon For Hire, Hawk Nelson, Timbre, Trinity en Andy Hunter. Sprekers zijn onder andere Jacob Spoelstra en Abdelkader Benali. Het festival begint op 16 augustus en eindigt op 19 augustus. De kaartjes zijn dit jaar goedkoper dan voorgaande jaren. De verlaagde toegangsprijs past bij het nieuwe concept van het festival 'vertrouwd én verrassend anders'. Helemaal een reden om er bij te zijn.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Bussloo. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 15-06-12 - Geplaatst: 12-06-12