Christelijke Muziek en Concertagenda

Pearl Jozefzoon is een echte klassieker van binnen

Zangeres treedt op tijdens Festival Classique

Van onze redacteur Redmar Smit

12-06-12

Pearl Jozefzoon treedt 15 juni op in de Nach van Bach tijdens het Festival Classique. Het festival is van 12 tot 17 juni in Den Haag. Hiermee laat de zangeres haar nieuwe kant zien.

Pearl Jozefzoon is bekend van haar deelname aan het populaire televisieprogramma The Voice of Holland. In 2011 stond zij in de finale met Ben Saunders, maar eindigde op een tweede plaats.

Nach van bach

In de fameuze Nach van Bach volgt het publiek een muzikale route tot diep in de nach(t) waarbij de grootmeester op originele, humoristische en zelfs licht absurdistische manieren van zich laat horen.

Klassieke Pearl Jozefzoon

Sinds kort horen we meer klassiek van Jozefzoon. Eerder zong ze vooral pop, maar van binnen is ze een echte klassieker. In 2011 won Pearl Jozefzoon het programma ‘Van Popster tot Operaster’ van de NCRV. Zij bracht diverse prachtige aria’s ten gehore. Dit beviel haar zo goed, dat ze besloot een andere muzikale richting te kiezen.

Debuutalbum

Onlangs tekende ze een platencontract bij CNR. In het najaar komt haar debuutalbum uit, met een mix van klassiek en pop. Op het album staat een schitterend duet met Nick Schilder (bekend van Nick en Simon) met de titel ‘Vivo Per Lei’. Naast het duet staan er bewerkingen op van songs als ‘Habanera’ en ‘Hijo de la Luna’.

Vind meer informatie op de website van Festival Classique

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 12-06-12 - Geplaatst: 12-06-12