Christelijke Muziek en Concertagenda

Martin Brand ligt in coma

Zanger kreeg onverwachts hartstilstand

Van onze redacteur Redmar Smit

04-06-12

Zanger en spreker Martin Brand (32) kreeg gisteren onverwachts een hartstilstand. Dit maakte zijn vrouw gisteren op Facebook bekend. Over zijn situatie is nog weinig bekend.

Susanne Brand plaatste een berichtje op Facebook. “Mijn allerliefste Martin heeft gisteren onverwachts een hartstilstand gehad en wordt kunstmatig in coma gehouden. Het is onduidelijk wat de oorzaak is en hoe het verder gaat. Ik plaats dit berichtje op Facebook in de hoop dat jullie met je gedachten en gebeden bij ons willen zijn. We hebben ze hard nodig. Veel liefs Susanne en Noah."

EO-Jongerendag

Het is de bedoeling dat Martin Brand zaterdag op de EO-Jongerendag spreekt. Eerder vertelde hij er hier enorm naar uit te zien. “We zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Ik kijk er enorm naar uit om te spreken voor 30.000 jongeren in GelreDome. Ik wil hen iets meegeven over de grote God die elk van hen bijzonder op het oog heeft.” Nieuws over de geplande spreekbeurt van Martin op de EO-Jongerendag volgt later deze week.

Martin Brand is bekend als artiest, songwriter, spreker en musicalacteur. Hij presenteert een radioprogramma en werkt als coach en workshopleider.

Update: op het moment proberen de artsen Martin uit zijn coma te halen. Het is niet bekend hoe zijn geestelijke toestand is.
Update: Martin Brand langzaam bijgebracht. Nog geen prognose, aldus Henk Doest tegen GrootNieuwsRadio.
Update: Martin Brand is ontwaakt uit zijn coma. Nu beginnen de onderzoeken om te kijken wat de schade is. Positief is wel dat hij de mensen uit zijn omgeving herkent. Ook sprak Martin al een aantal woorden.
Update: Zijn vrouw Susanne schreef het volgende bericht: "Mijn allerliefste is gisteravond ontwaakt uit zijn coma; wat een wonder! Vandaag beginnen de vervolgonderzoeken om de oorzaak te achterhalen en te kijken hoe het nu echt met hem gaat, spannend. Martin vroeg net naar mij, dus ik ga er NU naartoe."

Klik hier voor meer informatie rondon Martin Brand en de EO-Jongerendag.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 07-06-12 - Geplaatst: 04-06-12