Christelijke Muziek en Concertagenda

Kerrie Roberts: het is tijd voor de show

Zangeres brengt tweede popalbum uit

Van onze redacteur Redmar Smit

31-05-12

Het is tijd voor de show. Na het grote succes van haar zelfgetitelde debuutalbum, komt de Amerikaanse zangeres op 10 juli met haar nieuwe album ‘Time for the show’.

Met de release van ‘Time for the show’ snijdt Kerrie Roberts een breed scala aan thema’s aan. De nummers gaan over ontmoediging, zwakte, pijn en verdriet, maar ook over bemoediging, vreugde en het vooruitzicht dat een christen heeft.

Bemoedigende songs

De eerste single ‘Finally home’ schildert een beeld van warmte en veiligheid. De rust die in het hart van een christen leeft, de rust die gevonden wordt in het geloof in Jezus Christus. Op aarde voelt een christen zich vaak niet thuis, maar hij weet dat hij uiteindelijk naar Huis gaat. Een ander opvallend nummer is de uptempo track ‘Masterpiece’. Het beschrijft de schoonheid van een ieder van ons. Het dansachtige nummer ‘What are you afraid of’ beschrijft hoe je dapper kunt leven in geloof.

Nieuwe wegen

Het lijkt er op dat Kerrie Roberts met het nieuwe album een andere weg inslaat. Op de site van Christianbook staan dertig seconde fragmenten van het album die dat bewijzen. Op het debuutalbum hebben de ballads de overhand, nu lijkt het er meer op dat Kerrie voor de catchy popsongs gaat. Het album opent met een popnummer, gevolgd door twee dansachtige nummers. Voor liefhebbers van de ballads van Kerrie Roberts, betekent dit nog niet het einde. Op het album staan ook nog drie ballads, die menig fan kippenvel bezorgen. Het album is verder gevuld met goede popsongs.

Succesvol

Het vorige album gooide hoge ogen. De eerste single van dat album ‘No matter what’ bereikte de Gospel Airplay Top-20 en behaalde ook nog eens een Top 5 hit in de christelijke hitlijsten. Ook de tweede single ‘Outcast’ stond in de Top 5. De song ‘Unstoppable’ werd gebruikt in het tiende seizoen van de tv-show American Idol.Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 07-06-12 - Geplaatst: 31-05-12