Christelijke Muziek en Concertagenda

Owl City vindt houvast aan God

Adam Young spreekt over zijn relatie met God

Van onze redacteur Redmar Smit

27-05-12

Adam Young ervaart God steeds meer in zijn leven. De zanger van Owl City, bekend van de hit ‘Fireflies’ spreekt openlijk over zijn geloof. “Mijn relatie met God is hetgeen waar ik ‘s ochtends mijn bed voor uitkom. Opnames of concerten, tijd voor God blijft voorop staan.”

De leadzanger van de band zegt dat zijn relatie met God elke dag kersvers is. Ondanks de drukte en de hektiek van zijn artiesten leven. Gods leiding helpt hem om dat vol te houden. God koos hem om dit mooie werk te doen, hij geeft kracht.

Roeping van God

“God riep mij om hetgeen te doen wat ik nu doe. Door het maken van muziek mag ik een beetje licht in een donkere wereld laten schijnen. Ik hoop dat ik een beeld schets van Gods goedentierenheid. Het is een rit in een achtbaan geweest, maar na elke onverwachte wending of draai heb ik alleen maar meer houvast aan de hand van mijn Schepper gevonden”, vertelt Adam Young.

Nieuw album

Owl City brengt in de zomer een nieuw album uit. Voorafgaand aan het album bracht de band de EP ‘Shooting stars’ uit. De EP bevat de titelsong 'Shooting star' samen met de songs 'Gold', 'Take it all away' en 'Dementia'. De laatste song nam Owl city op met Mark Hoppus van de band Blink-182.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 07-06-12 - Geplaatst: 26-05-12