Christelijke Muziek en Concertagenda

Laura Story opnieuw gezegend met award

Zangeres boekt opnieuw succes met song

Van onze redacteur Redmar Smit

24-05-12

De hitsingle ‘Blessings’ van de Amerikaanse gospelzangeres Laura Story is uitgeroepen tot beste christelijke song van het jaar. Hiervoor kreeg Laura een Billboard Music Award.

Laura Story zegt enorm vereerd te zijn met het award. “Veel dank aan de fans die dit nummer blijven aanvragen, erover spreken op Facebook en Twitter en de song kopen.”

Gouden status

De digitale verkoop bereikt bijna de gouden status. Dit betekent dat het lied al bijna een half miljoen keer gedownload is. Het nummer stond drie weken achter elkaar op de eerste plaats in de Contemporary Christian overall chart –hedendaagse hitlijst van christelijke muziek- van Billboard.

Laura houdt een spiegel voor

Laura Story wil met het nummer ‘Blessings’ een spiegel voorhouden. “We hebben altijd meer vragen dan antwoorden. God vraagt ons om een keuze te maken: of wij oordelen God op basis van onze omstandigheden, of wij interpreteren onze omstandigheden op basis van wat wij voor waar houden over God”, vertelt Laura. Zegen staat voor Laura Story niet gelijk aan voorspoed. De titelsong ‘Blessings’ van het gelijknamige album spreekt daar indringend over. “What if Your blessings come through raindrops? What if Your healing comes through tears? What if a thousand sleepless nights are what it takes to know You’re near? What if trials of this life are Your mercies in disguise?”

Gezegend en succesvol

Laura Story boekt al langer succes met haar muziek. Haar album ‘Great God who saves’ won een award voor Inspirational Album of the Year. Ook won Laura 3 GMA Dove Awards 2012 –awards voor de christelijke muziekindustrie. Voor de beste christelijke song van het jaar, de beste popsong van het jaar en het beste hedendaagse popalbum van het jaar.

De zangeres heeft haar bekendheid te danken aan de nummer 1 hitsingle ‘Mighty to save. Ook de hitsong 'Indescribable' van Chris Tomlin vloeide voort uit haar pen.

Deze zomer doet de zangeres rustig aan. Onlangs liet Laura weten samen met haar man in blijde verwachting te zijn van hun eerste kindje. Laura Story gebruikt deze periode om nieuwe teksten te schrijven voor een nieuw album.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 24-05-12 - Geplaatst: 24-05-12