Christelijke Muziek en Concertagenda

Martin Brand werkt aan nieuw gospelalbum

Martin werkt samen met gospelkoor MisSion

Van onze redacteur Redmar Smit

22-05-12

Fans van koren en van gospelmuziek slaan twee vliegen in één klap. De Nederlandse gospelzanger Martin Brand werkt aan een album samen met gospelkoor MisSion.

MisSion is een divers koor. De leden hebben verschillende christelijke achtergronden. Ondanks de verscheidenheid heeft het koor gezamenlijk een belangrijk doel: met eigentijdse nummers getuigen van Gods liefde voor mensen en onze bewondering voor Hem. Het koor zingt Engelse en Nederlandse worshipmuziek, nieuwe koorstukken en lekkere luisterliedjes.

Enthousiaste Martin

Martin Brand is enthousiast over het proces: “MisSion heeft een heel eigen geluid, sprankelend, enthousiast en fris; ik hoop dat we dat op de cd kunnen vastleggen. En ik hoop en bid dat velen geraakt worden door de liederen en meer van God horen.”

Onlangs zong het koor de zangpartijen in. De opnames van de begeleiding van de band zijn ook klaar. Wanneer het album verschijnt is voor alsnog onbekend. Fans worden nog eventjes in spanning gehouden. Het gospelkoor hoopt na het verschijnen van het album een reeks concerten te geven in samenwerking met Operatie Mobilisatie.

Het koor staat onder leiding van de gospelzanger en spreker Martin Brand. De begeleiding van MisSion is in handen van Henk Doest.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 22-05-12 - Geplaatst: 22-05-12